Aniston

The Body Shop Natrulift

Nye produkter i den opløftende og naturlige hudplejeserie.

The Body Shop Natrulift
Æbler er sunde. Granatæbler er rigtig sunde!

Og når noget er sundt på indersiden, så er det som oftest også sundt på ydersiden. Derfor ser vi også flere og flere hudplejeprodukter, som udnytter de naturlidt sunde ting, der er sprængfyldt med vitaminer, antioxidanter og andet guf.

Natrulift-serien fra The Body Shop er et eksempel herpå, og nu er der kommet nye, spændende produkter i serien.

Aldrig for tidligt med rynkecremer
Natrulift er, som navnet måske antyder, en opløftende hudplejeserie. Den er til kvinder fra omkring 40 og opefter. Men det er, som de kloge siger, aldrig for tidligt at starte med at bruge anti-age produkter eller rynkecremer, som de hedder på godt gammeldaws dansk.

At passe på huden gennem hele livet er vigtigt. Det betyder naturligvis ikke, at du skal begynde at smøre dig ind i anti-age produkter som 15-årig, men når du runder 30 år, kan det altså være en god idé at begynde. 

Fine linjer og små rynker vil aldrig kunne undgås helt, men med eksempelvis Natrulift kan du pleje din hud, så den ser så godt ud, som den overhovedet kan - og det skulle den jo gerne!
ANNONCE
The Body Shop Natrulift
Opløftende øjenpleje
De to nye produkter i Natrulift-serien fra The Body Shop kan hjælpe dig endnu mere på vej til en mere løftet og stram hud.

Begge produkter indeholder nemlig økologisk granatæblekerneolie og frugtkød fra granatæblet.

Den nye Natrulift Refreshing Eye Roll-On er en opfriskende roll-on, som du bruger under øjnene. 

Den løfter huden omkring øjet og bløder rynkerne ud. 

Man påfører ganske enkelt produktet, som er udstyret med en lille kugle, på de følsomme øjenomgivelser og bliver på den måde både frisket op og får fugt, som øjnene har godt af.

Brug den morgen og aften for det bedste resultat
ANNONCE
The Body Shop Natrulift
Stram op med granatæbler
Den anden nyhed i Natrulift-serien er en Firming Day Lotion med SPF 15.

Dagcremen er skabt til at pleje din hud i ansigtet og hjælpe til at få den til at se mere blød ud.

Herudover er det jo et kendt faktum, at solen ikke er hudens bedste ven, og derfor har The Body Shop altså tilført SPF 15, som beskytter huden mod solens skadelige UVA/UVB-stråler. Dette faktum er jeg personligt vild med ved produktet, fordi jeg altid bruger solcreme i ansigtet efter anbefaling af min kosmetolog. Det afhjælper grime pigmenterpletter og misfarvninger i ansigtet, og man får altså stadig lidt sol på næsen!

Brug Natrulift Firming Day Lotion SPF 15 hver morgen - og brug gerne Natrulift Firming Serum efterfølgende.


Natrulift Refreshing Eye Roll-on har en vejl. udsalgspris på 150 kr., mens Natrulift Firming Day Lotion SPF 15 har en vejl. udsalgspris på 175 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE