Aniston

Natrulift

Stram huden op med økologiske granatæbler.

Natrulift
Det er (næsten) aldrig for tidligt at tænke i opstrammende hudpleje til ansigtet. Pludseligt indhenter alderen nemlig en, og så kan det meget vel være for sent.

Men efterhånden findes der også rigtigt mange lækre anti-aging produkter på markedet - og næsten ingen af dem står der "rynkecreme til gamle damer" på.

Løft med granatæbler
The Body Shop lancerede for nyligt en serie af udglattende hudplejeprodukter, der oven i købet er økologiske.

Serien hedder "Natrulift" og indeholder produkter, der tager hånd om de første aldringstegn.

Natrulift fra The Body Shop indeholder blandt andet økologisk granatæble, som, efter sigende, skulle gøre huden glattere allerede efter første dag - og give de fine linjer et mere blødt look.

Natrulift-serien indeholder hele granatæbler - altså ikke på den måde, at de er proppet hele ned i tuberne, krukkerne og flaskerne, men hele granatæbler i den forstand, at der er brugt både skal, frugtkød og kerner. Det skulle nemlig give helt optimale hudplejende fordele.

Udover ekstrakt fra granatæbler indeholder Natrulift også antioxidanter samt fugtgivende paranøddeolie fra Brasilien, lindrende aloe vera og honning.

Test af Natrulift
Serien fra The Body Shop indeholder alle de produkter, du kunne finde på at bruge i dine daglige hudplejeritualer.

Men vi har testet dem, som de fleste bruger dagligt: Natrulift Softening Cream Cleanser, Natrulift Softening Toner og Natrulift Firming Day Cream.

Udover de testede produkter finder der en Natrulift Softening Facial Wash, Natrulift Firming Serum og Natrulift Firming Night Cream.

Natrulift Softening Cream Cleanser
Softening Cream Cleanser er en rensecreme, der fjerner spor af makeup samt snavs og andre urenheder fra huden.

Den kommer i en pumpeflaske, der gør den super nem at dosere, og så er den blød og lækker at smøre på huden.

Herudover udtørrer den ikke den sarte ansigtshud, hvilket er et stort plus.

Jeg har valgt at bruge den i badet om morgenen og om aftenen inden sengetid, og på begge tidspunkter har den fungeret rigtig fint.

Og så dufter den mildt og friskt af granatæble.

Natrulift Softening Toner
Softening Toner er tiltænkt efter Softening Cream Cleanser, idet den kan fjerne de sidste rester af cleanseren og de sidste urenheder.

Toneren er lige til at hælde ud på en vatrondel og påføre. 

Den kan dog godt stikke lidt, når du lige har brugt cleanseren, og så har den en lidt sjov kombination af dufte med det lidt sprittede og granatæblerne. Men den er effektiv og udtørrer ikke huden.
ANNONCE
Natrulift
Natrulift Firming Day Cream
Firming Day Cream er prikken over i'et i den daglige morgenrutine.

Den tilfører huden en mere glat følelse og er en lidt fedtet sag, der først lægger sig uden på huden, men som meget hurtigt trænger ind og giver en blød fornemmelse på huden.

I forbrugertests, som The Body Shop har foretaget, har de kvindelige testdeltagere fortalt, at de kunne mærke en forskel efter allerede første dag. Og det ved jeg ikke, om jeg vil give dem ret i, hvis vi taler udglattende effekt. 

Men cremen er lækker, dufter skøn og giver dejligt blød hud - fra første dag! Så hvis det er den forskel, der er tale om, har kvinderne jo ret.

Alt i Alt er Natrulift en lækker serie af hudplejeprodukter. Om min hud ser mere ung ud efter brugen, ved jeg dog ikke. Men hvis den ældes langsommere, er det jo bestemt også værd at tage med.

Natrulift Softening Cream Cleanser 200 ml. har en vejl. udsalgspris på 125 kr., Natrulift Softening Toner 200 ml. har en vejl. udsalgspris på 125 kr., mens Natrulift Firming Day Cream 50 ml. har en vejl. udsalgspris på 165 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce