Aniston

Favorit til tørre neglerødder og neglebånd

Og vintertør hud i det hele taget.

Favorit til tørre neglerødder og neglebånd

Vinterkulde er hård ved huden - også ved neglebånd og neglerødder. Min hud omkring neglene har længe været virkelig tør pga. både kulden men også mit usædvanligt hyppige forbrug af neglelak og dermed også neglelakfjerner. En håndcreme eller negleolie har indtil videre kunnet hjælpe, men med de virkelig porøse neglebånd, jeg har rendt rundt med på det seneste, skal der mere "skrappe" midler til.

Locobase Repair har været min og mine neglebånds redning. Locobase er jo beregnet til tør og beskadiget hud i det hele taget, og den kan altså også anbefales til neglebånd, som er så tørre, at området omkring neglene bliver helt ru.

Jeg har simpelthen brugt cremen hver morgen og aften efter, at alt det praktiske har været overstået (cremen er ganske fedtet), og så har den fået lov til at gøre det, som den nu er bedst til.

I øvrigt kan Locobase også anbefales til tørre børnekinder og børnehud i det hele taget. Cremen er nemlig uden parfume, konserveringsmidler og farvestoffer samt deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Man skal blot være obs på, at der er vand i, så små runde og bløde børnekinder skal ikke have en omgang lige inden, man skal ud i frostvejr. Lad lige cremen tørre ind i minimum 10 minutter, inden I suser af sted.

Locobase Repair Creme forhandles bl.a. på apoteket.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce