Aniston

Eksfoliering og barbering på samme tid

Venus&Olay har lanceret en nyhed, som klarer flere af hudplejerutinerne med et enkelt strøg.

Eksfoliering og barbering på samme tid
Eksfoliering og barbering på samme tid
Eksfoliering og barbering på samme tid
Hvis der er noget, fanden har skabt, så er det hår på benene og i armhulerne! Derfor er min Gillette barberskraber også min daglige ven i badet.

Jeg plejer at bruge den helt almindelige Gillette uden nogen dikkedarer, som jeg hamstrer i stor stil, hver gang jeg er i udlandet. 

Den klarer "the business" og fjerner de irriterende små hår, som er enhver kvindes mareridt.

Men nu har Gillette Venus lanceret en helt ny barberskraber i samarbejde med Olay, og den gør faktisk mere end det. Den nye Venus&Olay Sugarberry fjerner nemlig ikke bare hår på ben og i armhulerne, den eksfolierer samtidig og plejer desuden huden.

I stedet for tre hudplejerutiner om morgenen, kan man altså nøjes med én - og samtidig slippe for de grumme hår på benene!

Venus&Olay Sugarberry har indbyggede fugtbarer, som bl.a. indeholder kokumsmør, der tilhører samme familie som kokos- og sheasmør, og som i øvrigt er kendt for at blødgøre og give fugt til huden.

Den nye Sugarberry dufter ganske mildt af bl.a. grønne æbler, jordbær og appelsin og er derfor ikke en parfumebombe i badet. 

Og hvis man har glatte fliser i badet, kan man i øvrigt hænge barberskraberen op på væggen med den tilhørende lille holder, og man er dermed fri for snask efter fugtbarerne på badeværelseshylden.


Venus&Olay Sugarberry er netop landet i handlen til vejl udsalgspris 170 kr. En pakke med tre refillblade forhandles til 175 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce