Aniston

Bekæmp rynkerne i din daglige hudplejerutine

Eucerin har lanceret en ny anti-ageserie med Hyaluron-filler.

Hyaluron-syre er ofte anvendt i professionelle anti-agebehandlinger. Syren er nemlig en naturlig del af hudens bindevæv, som derfor, når den bliver tilført, vil give både spændstighed og fugt til huden.

Og nu kan du også tilføre Hyaluron til din hud i din daglige rutine på badeværelset.

Eucerin har nemlig lanceret en række anti-ageprodukter, som indeholde Hyaluron, og som gør det muligt at sætte ind mod rynkerne i god tid.

Derfor er den nye Hyaluron-filler-serie fra Eucerin også målrettet kvinder i aldersgruppen 30 + år. For når du først er fyldt 30 år, er det faktisk en god idé at begynde at sætte ind mod rynkerne - også selvom de endnu ikke rigtig er at se.
ANNONCE
Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate - 6 ampuller med lutter lækkerhed til din hud. - Bekæmp rynkerne i din daglige hudplejerutine Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate - 6 ampuller med lutter lækkerhed til din hud.
At sætte ind mod rynker er ikke noget, man bare gør over nat. Det tager nogen tid at komme de små fine linjer til livs. Men når det så er sagt, så er den nye milde Hyaluron-Fillerserie fra Eucerin bestemt værd at stifte bekendtskab med.

For selvom resultatet kommer stille og roligt og hen ad vejen, så kommer resultatet altså!

Derudover er produkterne i serien både milde, lækre, luksuriøse og nemme at bruge i den daglige hudplejerutine.

Anti-age serum
Hyaluron-Filler Concentrate er en serum, der udfylder rynker og udglatter hudens overflade let. Man bruger den simpelthen, som man bruger enhver anden serum under dag- og natcreme. Den kommer i små ampuller med 5 ml i hver og med cirka nok serum i hver ampul til en uges tid - plus det løse.

Udover at den rent faktisk virker udglattende på huden, så er den også dejligt kølende og ligger let og fint på huden, hvor man kan mærke, at den begynder at arbejde med det samme. Herudover er de små ampuller nemme at have med at gøre - og gode at have med på ferien eller farten.
ANNONCE
Hyaluron-Filler dagcremer i krukke og med pumpe. - Bekæmp rynkerne i din daglige hudplejerutine Hyaluron-Filler dagcremer i krukke og med pumpe.
Anti-age dagcreme
Den nye Hyaluron-Fillerserie indeholder desuden en dagcreme til tør hud, som kommer i en krukke, samt en Hyaluron-Filler dagcreme til normal og kombineret hud, der kommer i en praktisk beholder med pumpe, hvilket gør, at du ikke skal have poten ned i cremekrukken, hver gang du skal have creme på.

Fælles for de to dagcremer er dog, at de bekæmper de fine linjer, og at de kan anvendes daglig. Begge indeholder desuden SPF 15 solfaktor, hvilket i sig selv jo også er forebyggende, når det handler om ældning af huden.

Dagcremen til normal og kombineret hud har desuden den fordel, at den ikke fedter. Så hvis man har tendens til en lidt fedtet T-zone, vil huden holde sig pæn i længere tid.

Hele Eucerin Anti-ageserien kan (og bør) bruges daglig og er helt uden parabener. 


Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate, 6 x 5 ml, har en vejl. udsalgspris på 290 kr., mens Hyaluron-Filler Day Cream, Dry Skin eller normal/combination skin (50 ml), har en vejl. udsalgspris på 210 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce