Aniston

L'Oréal Revitalift Total Repair 10 BB Cream

Hudplejenyhed til 'voksen' hud med fantastisk BB-effekt.

L'Oréal Revitalift Total Repair 10 BB Cream
BB står for Blemish Balm. Og det er netop en af BB Creams vigtigste egenskab at dække let og lækkert over de små skønhedsfejl, huden ofte har.  

BB Creams er da tilsyneladende også kommet for at blive, og egenskaberne blandt de forskellige slags er da heller ikke til at tage fejl af.

For blot et år siden var der vist ikke særlig mange, der havde hørt om BB cream. Men nu er det en must-have for alle, som gerne vil have en så fejlfri hud som mulig.

Imponerende, fløjlsblød finish
Hidtil har mange af de BB cremer, der er blevet lanceret, været til brug af alle - og til alle hudtyper. 

Men nu lancerer L'Oréal Paris en BB cream specielt tilpasset "moden" hud.

BB CREAM 2.0 Revitalift Total Repair 10 Anti-Age fra L'Oréal indeholder således alle BB cremens gode egenskaber: Den tlfører fugt, indeholder UV-beskyttelse, virker som concealer og giver glød. Herudover indeholder den pigmenter, som udjævner hudfarven for et ensartet resultat.

Men den indeholder altså også anti-age-effekt, således at den fungerer som en anti-age-dagcreme, der holder fine linjer lidt i ave.

Og så giver den den mest udglattende og fløjlsbløde finish, jeg nogensinde har oplevet med en BB Cream!

Den er virkeligt imponerende og dækker og udglatter noget nær perfekt. 

Vær dog obs på, at der kommer rigtig meget ud af beholderen, når man trykker i toppen. Så hold igen. Der skal kun en ganske lille smule til et rigtig flot resultat!

Revitalift Total Repair 10 BB Cream kommer i to nuancer: Lys og medium. Lys er til almindelig skandinavisk hud. Medium er til den lidt mørkere hud.


Revitalift Total Repair 10 BB Cream fra L'Oréal har en vejl. udsalgspris på 164,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE