Aniston

Velkommen til Medina

BB-licious!

Som jeg skrev for nylig, så er Gosh netop kommet i handlen med en række nye makeup-lækkerier i Medina by Gosh-serien. Heriblandt en BB Cream, som er tiltænkt både kvinder og mænd, hvilket jo i sig selv ikke ses så ofte, selvom jeg egentlig ikke er i tvivl om, at der alligevel er en del (måske specielt yngre?) mænd, der tænker: Når kvinder kan, kan jeg sgu også!

Netop den BB Cream var jeg ret spændt på at prøve. Ikke nødvendigvis, fordi det gør den mere interessant, at den er tiltænkt begge køn - og så alligevel, for måske kunne den noget helt specielt og andet end andre BB Creams?!

Det kan den ikke, kan jeg så konstatere efter, at jeg endelig har fået den prøvet. MEN ... Det er faktisk en af de absolut bedre BB Creams, jeg endnu er stødt på!

Medina by Gosh You & I BB Cream har ganske enkelt en af de aller bedste dækkeevner, man kan tænke sig i BB-land. Den udglatter så fint og lægger sig samtidigt som et forholdsvist naturligt lærred på huden.

Den er helt sikkert gået hen og blevet en ny favorit i denne ende. Og heldigvis kunne min mand ikke finde på at tage makeup på - for min nye Medina By Gosh BB Cream får han IKKE lov at røre!

Medina by Gosh You & I BB Cream er i handlen nu til 139 kr. Den forhandles bl.a. på Gosh Cosmetics' webshop.

ANNONCE
Velkommen til Medina
Del

Seneste nyt

Annonce