Aniston

Ren glød med Cool BB Cream

The Body Shop har endnu engang lanceret en cool BB Cream.

Du har sikkert prøvet BB Cream og den effekt, som disse cremer kan have på huden. BB Creams skyder nemlig frem i al hast og i alskens varianter fra mere eller mindre alle producenter inden for skønhedsverdenen.

Og det er ikke for sjov, at BB cremerne er blevet så populære blandt både producenter og forbrugere. De fleste giver nemlig en rigtig god effekt, og en BB Cream er faktisk det eneste, du behøver at bruge, hvis du vil ud ad døren med en hud, der ser pæn og ensartet ud.

Alle BB Creams har deres styrke. Men det er de færreste, der passer til enhver hudtype. Men det gør The Body Shops helt nye BB Cream: Vitamin E Cool BB Cream.
ANNONCE
Vitamin E Cool BB Cream fra The Body Shop giver fugt i op til 12 timer. - Ren glød med Cool BB Cream Vitamin E Cool BB Cream fra The Body Shop giver fugt i op til 12 timer.
Den helt nye BB Cream med vitamin E er således så snedigt designet, at den kun kommer i én kulør, som passer til alle nuancer hud.

Du slipper dermed for at købe den forkerte farve BB Cream for dernæst at købe endnu en BB Cream i en lysere eller mørkere farve, som du kan blande op i den helt rette målestok.

Vitamin E Cool BB Cream passer nemlig til alle hudfarver, hvilket må siges at være intet mindre perfekt i netop denne tid, hvor årstiden skifter, og du måske får lidt forårskulør på kinderne.

Herudover tilfører den fugt i 12 timer, den giver en flot og naturlig glød, og så har den lige den rette tykkelse, som gør den nem og god at arbejde med.

Den nye BB Cream fra The Body Shop indeholder i øvrigt hvedekimsolie, som er spækket med vitamin E.


Vitamin E Cool BB Cream forhandles i The Body Shop fra starten af april til vejl. udsalgspris på 175 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt