Aniston

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector Anti-age

Garnier lancerer nu en BB Cream til moden hud.

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector Anti-age
Det seneste års tid er det væltet frem med BB Creams på det danske marked. Alt sammen fine og gode produkter, som dog alle sammen mere eller mindre har været til den yngre den af den voksne målgruppe.

Men nu lancerer Garnier en BB Cream til moden hud.

Målgruppen er således de voksne kvinder på 40 +, men man må også gerne være med, hvis man er yngre og synes, man kunne have godt af at holde sin hud rynkefri og glattere.

Ensartet og rynkefri hud
Den nye BB Cream Miracle Skin Perfector Anti-age ligner næsten på en prik den BB Cream, som Garnier lancerede i foråret sidste år, men er altså til den mere voksne kvinde.

Derfor er den heller ikke kun udviklet til at give en ensartet hud og skjule de små uperfektheder, der måtte være i ansigtet i form af urenheder, rødmosethed eller andet. Den kan også reducere rynker og giver fastere og glattere hud.

Derudover er den eneste forskel, som man kan spore, når man bruger den, at anti-age-udgaven er en smule tykkere i konsistensen end den oprindelige Garnier BB Cream. Men den er lige så god og behagelig at bruge.


BB Cream Miracle Skin Perfector Anti-age er lanceret i to farver på det danske marked, og sammen med den nye BB Cream har Garnier også lanceret en BB Roll-On, som kan bruges i øjenomgivelserne ved mørke rander eller poser under øjnene.


BB Cream Miracle Skin Perfector Anti-age er netop kommet i handlen til vejl. udsalgspris på 89,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt