Aniston

Nascent Organic

Aniston.dk har testet økologisk hudpleje fra danske Nascent.

Hvorfor gå på kompromis, når man kan få det hele i et og samme produkt? Aniston.dk har testet danske Nascent Organic, som har vist sig at være et af vinterens bedste bud på ansigtspleje!

Nascent Organic
Efter at have tilbragt fem uger af vinteren under varmere himmelstrøg med masser af sol og saltvand og derefter at være hjemvendt til det, der føles som en polarvinter, har min hud i ansigtet været utroligt tør - specielt omkring munden og næsen.

Men så en dag for cirka 14 dage siden dumpede et par prøveprodukter fra Nascent Organic ind af døren og hopla... Så kunne vinter være vinter, for min hud er som en babynumse efter brug i bare knap to uger!

Hyper-økologi
Danske Nascent Organic holder til i Holte og har efter mange års erfaringer udviklet denne hudplejeserie, som jeg altså har fået mulighed for at prøve et par produkter fra.

Serien indeholder udelukkende økologiske hudplejeprodukter, som producenten selv kalder 'hyper- økologi', fordi de har valgt at gå flere skridt længere, end hvad de gældende normer og standarder foreskriver.

Lidt af en vidundercreme
Som kommende mor er det naturligvis skønt at kunne bruge produkter, som er så rene, naturlige og økologiske som muligt. Men det er endnu mere skønt, at produkterne rent faktisk er bedre, end man nogensinde kunne have forventet.

Jeg er allerede blevet stor fan af Nascent Organics Face Moisturising Cream, som er en fyldig creme, der giver dyb og langvarig fugttilførsel til sart, skadet og tør hud.

Cremens konsistens er utroligt let, og den trænger meget hurtigt ind. Men på trods af dette fugter den maksimalt helt uden at fedte, så jeg kunne hurtigt sige helt farvel til mine tørre hudområder og goddag til dejligt bløde kinder.

Det føles som om Face Moisturising Creamen simpelthen bare plejer maksimalt og samtidigt har gendannet balancen i min hud, så den ikke længere mangler fugt på nogen måde.

I følge Nascent Organic selv beskytter Face Moisturising Cream desuden mod ekstern forurening og andre stresspåvirkninger, som huden udsættes for - og så forebygger den rynkedannelse. Bonus, bonus, bonus!

Cremen kan anvendes dagligt og egner sig godt til de koldere vintermåneder i Norden, hvor huden udsættes mere for kulde og har tendens til hurtigere at blive tør.

Godt bud på øjencreme
Det andet produkt, der dumpede ind ad brevsprækken, er Nascent Eye Cream, som ikke på samme måde er et vidunder, men som også er et rigtigt fint produkt i form af en dejlig let øjencreme, der nænsomt tilfører den sensitive hud i øjenomgivelserne den nødvendige fugt.

Nascent Eye Cream beskytter øjenomgivelserne mod fine linjer og rynker og øger desuden blodcirkulationen og reducerer de irriterende mørke rande under øjnene. Den er desuden dejligt kølende og blød i konsistensen, hvilket gør cremen til et meget behageligt bekendtskab i morgentimerne.

Cremen indeholder Rich Emollient Complex, et kompleks af planteudtræk med et højt indhold af anti- inflammatoriske substanser, også kaldet triterpener. Når huden under øjnene udsættes for stress, opstår en enzymreaktion. Collagen bliver nedbrudt, og rynker opstår. Så på med øjencremen!!

Om Nascent Organic
Nascent Organic-serien består foreløbigt af ni forskellige produkter, som alle skulle give en synlig effekt på huden og forebygge tidlige alderstegn. De skulle desuden alle øge hudens fugtniveauet og give en skøn, frisk glød. Men prøv dig frem.
 
Nascent Organic blev til i slutningen af 1990'erne, men jeg har først stiftet bekendtskab med dem for nyligt.

Idéen og projektet med at skabe Nascent Organics økologiske hudplejeprodukter blev igangsat af flere forskere på Det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, og i 1999 blev Nascent Organic altså skabt som værende et af verdens første økologiske hudplejeproduktserier, der er baseret på idéen om, at kroppen som en levende organisme, absorberer alt, hvad den påføres - og dermed blev målet for Nascent Organic at skabe et hudplejeprodukt, som ikke kun var økologisk, men også uden eksempelvis konserveringsmidler, parabener, syntetiske stoffer og mineralolier.


Se mere om Nascent Organic her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE