Aniston

Drømmer om ... Leowulff

Så pænt, at det er umuligt at vælge.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg altid lige vender mig om på gaden og glor lidt, når jeg ser nogen komme gående med en Leowulff på armen. Og faktisk er den eneste grund til, at der endnu ikke hænger en Leowulff på min arm, at jeg simpelthen ikke kan vælge én fremfor en anden.

Jeg har med andre ord drømt længe, og det er også allerede blevet til en del smugkig på den kommende kollektion, som jeg spottede under sidste modeuge i København.

Nu er det yderst forførende accessoriebrand Leowulffs nye kollektion af tasker med de indtagende dyriske detaljer og det lille snert af hverdagsluksus på vej i handlen, og det er tid til at gå ud og gense dem, måske ae lidt og så i øvrigt tælle skillingerne på kontoen for at se, hvilken en der evt. skal investeres i. OG (third world problem), om den skal være guld- eller sølv hardware.

Yderst pæne er de - også i denne sæson. Men jeg vil lade billederne af herlighederne tale for sig selv ... Så tjek galleriet, hvis du vil fristes lidt på sådan en ganske almindelig hverdag.


Se evt. flere Leowulff-fristelser her.

ANNONCE
Drømmer om ... Leowulff
Del

Seneste nyt

Annonce