Aniston

Lommelet solcreme

Solcreme til børn i taskevenligt format.

Lommelet solcreme
Hvis man skal følge anvisningerne til brug af solcreme, så skal man påføre solcreme i rigelige mængder hver anden time - hvis man vel at mærke opholder sig i solen. 

Jeg synes, det kan være jævnt irriterende at rende rundt med store solcremer i tasken - og specielt hvis Lillemanden og jeg er på tur, for så skal jeg jo i princippet slæbe to med, med mindre jeg låner af hans.

Derfor er jeg stor fan af, at flere solcremeproducenter er begyndt at lave mere taske- og lommevenlige udgaver af deres solcremer. Det gælder bl.a. Garnier, som laver deres Ambre Solaire Resisto Kids SPF 50 i en såkaldt "On the go size" med 50 ml. 

Ambre Solaire Resisto Kids kan anvendes til krop og ansigt, og selvom den er fed, så synes jeg, den er ok nem at fordele i en håndevending og uden alt for meget brok fra ham den lille konge af matriklen.

Ambre Solaire Resisto Kids SPF 50 er i øvrigt oplagt til strandtasken, fordi den er super vandfast. Husk blot at påføre igen, hvis I tørrer jer i håndklæde, idet man nemt kommer til at tørre solcremen af.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce