Aniston

Dyrisk og to die 4

Leowulff lancerer ny kollektion med tasker, der kan få enhver til at tabe undermunden.

"Mit navn er Conni, og jeg er bag-oholic" ...

Jeg er altid på udkig efter en ny, lækker taske. Men det skal ikke være en hvilken som helst taske!

En af de tasker, jeg dog længe har haft i kikkerten, er den hypede Snake Print Tote fra Leowulff, som er designet af danske Sarah-Julie D. Wulff, der er ene kvinde bag brandet.

Problemet er nu, at tasken er kommet i nye farver og en ny størrelse - og at der desuden er kommet et utal af nye lækkerier fra Leowulff. Og de er hver og én skønheder, som man ikke kan andet end forelske sig i.

Faktisk kommer den smukke Snake Print Tote nu i både sort, pudderrosa og bordeaux. Samtidig er den vokset, således at der nu lanceres en Snake Print Tote Large, som kan indeholde både bærbar, bøger og alt det andet dullegrej, som man slæber rundt på i sit travle liv.

Samtidig kommer der intet mindre end 15 andre skønne tasker i en kollektion, som, meget passende, har fået navnet "In the Wild".

Se nogle af skønhederne nedenfor.

Ja ... Det er ikke nemt at beslutte sig!


Se meget mere på Leowulffs webshop.
ANNONCE
Her er den så: Den smukke Snake Print Tote! - Dyrisk og to die 4 Her er den så: Den smukke Snake Print Tote!
Smuk, stor lædershopper fra Leowulff med lille makeup-sag. - Dyrisk og to die 4 Smuk, stor lædershopper fra Leowulff med lille makeup-sag.
Snake Print Tote i pudderrosa til den romantiske dyreprint-fan. - Dyrisk og to die 4 Snake Print Tote i pudderrosa til den romantiske dyreprint-fan.
Bucket tasker er altid dejligt rummelige - og denne fra Leowulff måtte gerne indeholde alt mit grej! - Dyrisk og to die 4 Bucket tasker er altid dejligt rummelige - og denne fra Leowulff måtte gerne indeholde alt mit grej!
Farverne på den lille kamera-taske fra Leowulff er noget så skønne. Og man kan sagtens også bruge den i stedet for en clutch. - Dyrisk og to die 4 Farverne på den lille kamera-taske fra Leowulff er noget så skønne. Og man kan sagtens også bruge den i stedet for en clutch.
Bare en af hver, tak!!  - Dyrisk og to die 4 Bare en af hver, tak!!
Den er smuk! Og så kommer den nu også i en større og mere rummelig udgave. What's not to like?! - Dyrisk og to die 4 Den er smuk! Og så kommer den nu også i en større og mere rummelig udgave. What's not to like?!
Dyrisk og to die 4
Del

Seneste nyt

Annonce