Aniston

Kvinde i fokus: Sarah-Julie D. Wulff

Dyrisk blogger, fashionista og webshopejer.

Kvinde i fokus: Sarah-Julie D. Wulff
Drømmer du om at se verden, at opleve de fedeste modeshows, blogge om mode samt tøj og om at have din egen webshop med alverdens misundelsesværdige brands og egne lækkerier - alt sammen mens du er iført leopardbukser? Jamen så er bloggeren og webshopejeren Sarah-Julie D. Wulff sandsynligvis dit forbillede.

Sarah er nemlig ikke bare blogger, der får tiden til at gå med at besøge alverdens showrooms og kigge på tøj og accessories. Hun rejser også verden rundt og har sin helt egen webshop med nogle af de lækreste mærker, der kan opstøves på denne jord - og sine helt egne udvalgte styles, som hun sælger under navnet Leowulff.

Det gennemgående tema for, stort set, alt, hvad Sarah laver er i øvrigt dyreprint og alt andet, der handler om dyr.  

Aniston.dk har sat den driftige Sarah stævne til en række spørgsmål om kærligheden til dyreprint, blogging, passioner og livet generelt.
ANNONCE
Sarah med leo-print på benene - og den super hotte Leowulff taske, som er en af de "to die 4" accessories, der kan erhverves på hendes webshop. - Kvinde i fokus: Sarah-Julie D. Wulff Sarah med leo-print på benene - og den super hotte Leowulff taske, som er en af de "to die 4" accessories, der kan erhverves på hendes webshop.
Du er blogger og webshopejer. Hvordan startede det hele?
Efter at have arbejdet på diverse Internationale brands med PR valgte jeg, at det var på tid, at jeg skulle blive selvstændig og starte mit eget. Da dyreprint altid har været en del af min garderobe, og livstil og dermed også en passion, tænkte jeg, hvorfor ikke tilbyde andre en niche webshop, som man ikke har set før.

Da jeg startet Leowulff blev det lige pludselig tydeligt, at jeg også skulle producere mit eget mærke, som blev til tasker og accessories med dyreprint til gode priser, men uden at spare på kvaliteten.

Lidt efter jeg startede Leowulff, kunne jeg mærke, at jeg var EKSTRA kreativ, så jeg oprettede mig egen private blog, hvor jeg kunne vise, hvordan man kan style dyreprint, hvad der er nyt på marked, og andet godt på livstilsfronten ... Da jeg både er fashion og technology 'geek', så fungerer det meget godt for mig, og jeg elsker, hvad jeg laver! Jeg håber selfølgelig også, at mine besøgende synes det samme!?


Der er ret mange dyr på både din shop og din blog. Hvor kommer fascinationen for dyreprint fra?
Jeg ELSKER bare dyr og er fuldstændig fascineret af deres farver og print! Jeg er løve i stjernetegn og hedder Wulff til efternavn, hvilket har ført til, at venner og bekendte kalder mig 'Ulv' eller 'Ulven'. Det er bare lidt som om, at dyreprint forstærker mig på en eller anden mærkelig måde.
ANNONCE
Kvinde i fokus: Sarah-Julie D. Wulff
Tror du, dyreprint-tendensen fortsætter?
Dyreprint, i mine øjne, er ikke en tendens men mere en vedvarende modefaktor. Der går ikke en eneste sæson, hvor du ikke ser dyreprint i high-end eller high-street mærker. Det, der er sjovt, er, hvilket print er lidt mere IN lige nu ift. sidst. Der er to slags dyreprint, som de fleste af os ELSKER, og som ALTID er IN, og det er Leopard og slange/python.

Hvilke tre ting, vil du mene, er must-haves i den kommende sæson?
Jeg kan ikke begrænse mig til tre ting! Noget med neongul eller gul, bland det med Leopard, en lækker (Leowulff) taske og en høj pump og masser af selvtillid! 

Men hvis jeg SKAL være mere specifik, så ALT fra Kenzo spring/summer 2013, en Leowulff taske i hvid (kommer på webshoppen om to måneder) og solbriller fra Barton Perreira. Se, jeg kunne stadig ikke begræns mig helt ... Hæ hæ ...


Når du ikke blogger og forsyner glade kunder med lækre tasker og tørklæder, hvad laver du så?
Jeg prøver at rejse så meget som muligt. Jeg har et rigtig godt rejse-hjerte og håber på snart at flytte til udlandet. Derudover passer jeg min søde kæreste, dejlige familie og elskede veninder! Nåh ja, og så det der med lidt træning og yoga, som jeg prøver at klemme ind en gang i mellem. 


Besøg Sarahs webshop her, eller se mere om hende på bloggen.
ANNONCE
Sarah-Julie D. Wulff - en dyrisk lækker kvinde! - Kvinde i fokus: Sarah-Julie D. Wulff Sarah-Julie D. Wulff - en dyrisk lækker kvinde!
Del

Seneste nyt

Annonce