Aniston

Travl mor på farten

Pæn OG praktisk, siger du? Den er købt!

Jeg kunne muligvis have været typen, der havde forsvoret, at jeg skulle gå med rygsæk, hvis nu jeg var blevet spurgt for et års tid eller to siden. Men en rygsæk er altså perfekt i et meget travlt arbejds- og morliv. 

Nogle gange er jeg jo på farten med job og familie fra morgen til aften. Med en skuldertaske kan jeg blive helt skæv i ryggen, men det sker ikke med en rygsæk, hvis ellers jeg sørger for at have den på begge skuldre, og det har jeg så.

Samtidig er jeg jo bedst til meget rummelige tasker, fordi jeg slæber mit liv med mig, hvor jeg går, og også her er en rygsæk altså perfekt. 

Endnu et plus? At jeg hele tiden har begge hænder fri. Specielt når jeg er sammen med Lillemanden i det daglige, kan det altså være meget handy at have to arme og hænder til at styre servietten på den fedtede mund, de små pilfingre og rosinbollen.

Min rygsæk fra Alexander Wang (model Marti Bag) har hængt på mine skuldre, siden jeg købte den i Australien tidligere på året, men jeg har flere andre i kikkerten også, fordi jeg er blevet lidt hooked på rygsæk-konceptet. Jeg har bl.a. spottet et par fine fra Friis 247365., som er i en lidt anden prisklasse end lige Alexander Wang.

Og nej, jeg har stadig ikke smidt min trofaste Acne Raya cardigan. Uld er lidt nødvendigt i det her kølige forår. 

ANNONCE
Travl mor på farten
Del

Seneste nyt

Annonce