Aniston

Se mig! Jeg kan lave smokey eyes!

Nemmeste smokey eyes ever.

Smokey eyes har for mig altid været lidt af et uløseligt mysterium. Jeg har simpelthen aldrig grejet det og er altid endt med at gå ud ad døren med et noget komisk pandabjørnslook, når jeg har prøvet.

De seneste år har jeg derfor ladt de professionelle makeup-artister om at lave smokey eyes på mig, når jeg har haft mulighed for det. For det ser virkelig pænt ud, og den mystik, som et smokey eyes look giver, er der bare ikke andre makeup-looks, der kan klare. 

Der er dog ikke noget problem, der er så stort, at L'Oréal Paris ikke kan komme os til undsætning - og når jeg siger "os", så mener jeg virkelig "os". Smokey eyes er nemlig et af de mest googles makeup-udtryk, og der er lavet en milliard YouTube-film omkring emnet: "Hvordan laver man smokey eyes?" 

L'Oréal har dog knækket koden og givet alle os smokey eyes-handikappede en ny pudder eyeliner, som gør det muligt at lave smokey eyes med et snuptag.

Super Liner Smokissime er således skabt til at lave smokey eyes med blot et enkelt strøg. Puden, som man optegner eyelineren med, er ganske enkelt så tyk og samtidig på præcis, at man blot kan lægge en streg over og under øjet, og vupti, så har man faktisk smokey eyes udtrykket. 

Fordi der er tale om en puddereyeliner, bliver stregen helt blød og pæn uden problemer, og den kommer til at minde lidt om den effekt, man får, når man bruger øjenskygge som eyeliner. Men Smokissime er naturligvis meget nemmere at styre, og tykkelsen på stregen kan man også helt selv bestemme ved enten at køre spidsen fra applikatoren lige på øjenlåget eller hælde den mere eller mindre.

Super Liner Smokissime er virkelig vejen til verdens nemmeste smokey eyes, og den kan også sagtens bruges til den daglige makeup. Eksempelvis er nuancen Brown Smoke oplagt, hvis man vil have en afdæmpet smokey effekt, og så kan man altid gå all in med Black Smoke eller Taupe Smoke, hvis det hele skal være lidt mere dramatisk. 

Vælger man i øvrigt at tone Smokissime ud med fingrene, kan man også bruge den som øjenskygge. Dæleme smart, altså!


L'Or´eal Paris Super Liner Smokissime fås i tre farver (brun, grå og sort) og har en vejl. pris på 99,95 kr.

ANNONCE
Se mig! Jeg kan lave smokey eyes!
Del

Seneste nyt

Annonce