Aniston

Gammel kending og ny favorit

Man skal aldrig være bange for at gå tilbage til en god gammel favorit. 

Sard Kopenhagens Facial Mist er sådan en favorit, og efter at have prøvet et par andre ansigtsmists er Sards simpelthen landet på min hylde endnu engang. Ikke at der har været noget galt med de andre, jeg har prøvet, men Sard Kopenhagens Facial Mist er plantebaseret, og den har en ekstra dejlig beroligende effekt på min hud, hvilket jeg ganske enkelt ikke kan få nok af. 

Samtidig er den virkelig alsidig, og med den har jeg en mist til ansigtet om morgenen og om aftenen. Jeg kan fjerne makeup med den samt opfriske og berolige huden med den. Herudover har den en sjælden gang imellem været med mig i tasken, fordi den er god til lige at fugte med, hvis man er i tørre omgivelser eller eksempelvis er udsat for aircondition.

Jeg har tidligere også brugt den sammen med Sard Kopenhagens Abrikoskerneolie. Et sprøjt af hver på en vatrondel, og man har en virkelig effektiv øjenmakeupfjerner.

For første gang har jeg også vovet mig ud i et af Sard Kopenhagens andre produkter - Essentielle no. 7 creme til ansigt og hals. Egentlig syntes jeg i første omgang, at den var noget fed og svær at fordele i ansigtet, men jeg fandt ud af, at hvis man klapper den på (det står også i anvisningen, at det er det, man skal gøre. Ja, jeg er ikke så god til at læse den slags, inden jeg kaster mig ud i ting), så er den meget nemmere at arbejde med.

Den fede konsistens har i øvrigt den fordel, at cremen virkelig virker velgørende på huden. Og det mærker man faktisk straks. Min hud kan godt være lidt tør visse steder og lidt fedtet andre steder, og den virker perfekt til kombineret hud.

Essentielle no. 7 kan dog bruges til alle hudtyper. Men den har en opstrammende effekt pga. blandet andet indholdet af hyaluronsyre, som virker som filler, og som binder fugt i huden. Det gør cremen oplagt til alle os, der ikke længere er 22.

Alt i alt to rigtig gode til foråret, hvor huden (også) har brug for masser af dejlig, naturlig pleje - og det i, synes jeg, rigtig indbydende og enkel indpakning.


Alle Sard Kopenhagens hudplejeprodukter forhandles bl.a. på Sard Kopenhagens egen webshop.

ANNONCE
Gammel kending og ny favorit
Del

Seneste nyt

Annonce