Aniston

Beautytrenden vi ikke kan komme udenom

Læbestft, læbestift og atter læbestift - også for os, der ikke normalt går med den slags.

Der er en beautytrend, man faktisk ikke kan komme udenom i denne sæson. Og det er læbestiften!

Mit forhold til læbestift har altid været noget anstrengt. Jeg synes, det er MEGA pænt på alle andre, men jeg har altid syntes, det så ret underligt ud på mig selv.

Samtidig er jeg typen, der kysser min søn konstant - i håret, på kinden, på munden, i nakken - og det kan altså også være en udfordring, når man har læbestift på. Ikke mindst for ham. 

Nu er Lillemanden dog nået en alder, hvor han ikke længere så ofte gider at oversmaskes af sin mor, og samtidig er læbestift simpelthen en uundgåelig accessorie dette forår.

Læbestiften er ganske enkelt blevet det, som neglelakken blev for nogle år siden. Vi kan ikke vise os uden for vores dør uden kulør på læberne - groft sagt. Samtidig er læbestift et udtryk for kvinde-power.

Faktisk er jeg, hende, der aldrig - as in ever -har dyrket læbestift, blevet ganske glad for kulør på læberne. Og det er jeg primært af tre årsager. De tre, som du kan se på billedet nedenfor. 

De tre har fået mig omvendt. For det første fordi de giver kulør, som føles rigtig behagelig på læberne. Men også fordi de giver en farve, som rent faktisk er til at have med at gøre, når man ikke kan have vildt pink eller røde læber.

The Body Shops Poppy Universal Stick er vel ret beset ikke en læbestift i ordets helt traditionelle forstand. Den er nemlig både tiltænkt læber og kinder. Men den er genial på læberne, og så vil farven til enhver tid være hundrede procent personlig, fordi Poppy Universal Stick skifter farve efter PH-værdien på den person, som den sidder på. Den er vildt blød og rar at have på og giver farve, som kan ses, men som ikke tager fuldstændigt over i ens ansigt.
The Body Shop Poppy Universal Stick for handles hos The Body Shop til 125 kr.

Jeg har tidligere lovprist Gosh Cosmetics' nye Forever Lip Shine, men jeg gør det gerne igen, for jeg er blevet meget afhængig af at have den med i tasken. Til alle os, som har det svært med læbestift, er den nemlig perfekt, fordi den føles fuldstændigt som en læbepomade på læberne. Den er samtidig virkelig nem at styre, fordi de er så tynd, at man faktisk næsten ikke kan male ved siden af læberne, også selvom man prøver. Den giver en rigtig fin farve, som, igen, ikke stjæler opmærksomheden alt for meget fra resten. 
Gosh Cosmetics Forever Lip Shine forhandles flere steder i landet til 89,95 kr. Nærmeste forhandler kan søges frem på Gosh Cosmetics' hjemmeside.

Glo Minerals læbestift er et rigtig godt bud på sæsonens musthave læbestift, og det (mest), fordi den er mat. Læberne skal i denne sæson nemlig ikke skinne alt for meget, og Glo Minerals Suede Matte Stick er helt helt mat. Og mens mange andre matte læbestifter kan være enormt svære at lægge pænt på læberne, og i øvrigt nemt giver tørre læber, så er Suede Matte Stick nem at lægge og dejligt blød i konsistensen. I modsætning til de to andre giver den masser af farve. Derfor dupper jeg den blot på læberne og fordeler så med fingeren, så den stadig har den pæne, matte farve, men uden at det er en farveeksplosion. Farven hedder i øvrigt Punch.
Glo Minerals forhandles primært hos skønhedsklinikker.

ANNONCE
Beautytrenden vi ikke kan komme udenom
Del

Seneste nyt

Annonce