Aniston

For få timer og for meget morgenansigt

Førstehjælp til det gamle, trætte ansigt.

Metroen brændte mig af, og jeg strandede på Amager med alle mine talenter, en fuld tigger og tanken om en vigtig aftale alt for tidligt næste morgen.

Når man, helt uventet, kommer alt for sent hjem og ved, at man maksimalt kan få 5 timers søvn, hvis man virkelig falder hurtigt i søvn (og det gør man aldrig i sådan en situation), så er gode råd dyre. Der var dog lige præcis to grunde til, at jeg dagen efter faktisk formåede at se helt anstændig ud, selvom jeg følte mig 100 pct. S-L-I-D-T indeni.

Jeg havde forudset, at faren for at ligne en hængt kat dagen derpå var overhængende. Derfor gav jeg mig tid til at bruge min nye vidundersovemaske, inden jeg smøg mig under dynen.

Samtidig lagde jeg et andet lille vidunder frem ved siden af min makeup og ansigtscreme til dagen derpå.

I løbet af den korte nat havde Bouncy Sleeping Mask naturligvis gjort sit for at fugte og opfriske min hud på bedst mulige vis.

I et forsøg på bare lige at se tre timer friskere ud, end jeg følte mig indvendig, blev næste step en anden nyhed fra The Body Shop: Wonderblur, som har til formål at  udglatte alle de fine linjer, der er ekstra tydelige ovenpå sådan en nats søvn - eller mangel på samme.

Kort fortalt er Wonderblur en slags primer, som bruges ovenpå serum og dagcreme. Cremen udglatter huden, mindsker synlige linjer og porer ret så effektivt, så huden ser mere ensartet ud. Herefter kan den sædvanlige makeup lægges.

Med andre ord: Har du nogle gange de der aftener, hvor du ved, du gerne idet mindste skal se frisk ud dagen derpå, så kan det virkelig anbefales at springe til køjs med Bouncy Sleeping Mask og stå op med Wonderblur. Der skal stadig rigtig meget kaffe til at holde dig kørende i løbende dagen, men i det mindste er det ansigt, der kigger tilbage på dig i spejlet, frisk som en  havørn.


Wonderblur og Bouncy Sleeping Mask fra Drops of Youth-serien for handles hos The Body Shop.

ANNONCE
For få timer og for meget morgenansigt
Del

Seneste nyt

Annonce