Aniston

Dare to go punky?

Lækker Manga-effekt til vipperne.

Hvis nu du har bevæget dig rundt på de sociale medier på det seneste, er du sikkert stødt på den helt nye spændende mascara fra L'Oréal Paris, der går under hashtagget #daretogopunky. Bag tagget gemmer sig mascaraen Miss Manga - en mascara, der giver vildt meget volumen og farve til vipperne med ganske få strøg. 

Nu er jeg ret tosset med både manga og det asiatiske look i det hele taget (de asiater kan altså noget rent stilmæssigt, hvis du spørger mig), så jeg har naturligvis ikke kunnet dy mig for at prøve den nye Miss Manga mascara med den ret særlige kegleformede gummibørste.

Resultatet er helt sikkert "mangalicious", og det er faktisk, vil jeg påstå, en af de bedre mascaraer, som L'Oréal Paris har lanceret gennem årene - og der er immervæk en del rigtig gode imellem. Faktisk skal man ikke bruge mange strøg på at fange samtlige vipper, give dem masser af farve og få den der særlige manga-effekt med vipper, der samles på en pæn, men ikke kunstig, måde. 

Det eneste, der er at sætte en finger på ift. Miss Manga, er, at den er noget svær at få af vipperne igen. Min øjenmakeupfjerner er kommet på seriøst arbejde med mascaraen, og det har resulteret i, at jeg lidt ligner en panda, når jeg kommer ud af badet om morgenen, fordi mascaraen ikke er kommet ordenligt af om aftenen. Sammen med investeringen i Miss Manga mascaraen, vil jeg derfor anbefale at købe en øjenmakeupfjerner, der også er egnet til vandfast makeup.


L'Oréal Paris Miss Manga mascara forhandles til vejl. pris på 119,95 kr.

ANNONCE
Dare to go punky?
Del

Seneste nyt

Annonce