Aniston

Marts Lust List

FFF = Fire fine forårs-musthaves.

Marts Lust List

Lige om lidt skriver vi ikke bare marts, vi skriver også forår, hvilket jeg glæder mig usigeligt meget til lige nu. Ikke kun fordi marts og forår betyder mere lys, mere varme og mere sol. Det betyder også en ny sæson - altså i butikkerne. Jeg har allerede udset mig en del fra den nye sæson, som rigtig gerne må flytte ind i garderoben - og det gerne rigtig snart. 

Jeg har dyrket shop stop (næsten) i februar, så i marts må jeg gerne - bare lidt! Og specielt fire skønne ting er i kikkerten lige nu.

Jeg skrev forleden om den helt nye damekollektion fra Le Deux, og det kan nogle gange være svært bare at kigge, synes jeg. Specielt, når man står med sådan en blød og lækker sweat, som dem fra Les Deux. Er ret tosset med den grå sweatshirt med logo, som er både preppy og praktisk og helt oplagt at bruge med en skjorte under.
Les Deux Louise Sweatshirt er spottet på Les Deux' webshop til 499 kr.

ALLE, der kender mig, ved desuden, at jeg sværger helt tosset til hollandske Maruti, som jeg først opdagede for cirka et år siden. Mine Maruti Gimlet fra sidste sæson har hængt på mig næsten konstant de seneste måneder, så jeg tænker, at det er ok at investere i et nyt par til foråret. Jeg forelskede mig allerede i de fede Maruti sneakers tilbage i efteråret, og jeg har tilfældigvis fundet ud af, at den nye Maruti-kollektion kommer i handlen til marts. Yeah!
Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvor meget de kommer til at koste, og hvor de vil blive forhandlet, men jeg ved, at nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 39 16 33 33.

Jeg har desuden forelsket mig i en lille fin skuldertaske fra Friis247365. Efter at Friis & Co genopstod som Friis247365, er der sket rigtig meget. Jeg synes, Friis har fået bredere appel, og jeg har allerede flere gange været ved at klikke den lille runde taske hjem (Ahem! Shop stop!!). Egentlig er jeg slet ikke til små tasker, fordi jeg ofte slæber rundt på rigtig meget, men jeg synes, den er så fin - og man skal også have en lækker taske til de der dage, hvor less is more, og hvor jeg kan begrænse mig.
Metal Viva Cross Over taske fra Friis247365 koster 400 kr. og kan bl.a. klikkes hjem fra Friis' egen webshop.

Til sidst er jeg så småt begyndt at tænke på sommerferie, hvor turen for vores vedkommende nok går en tur omkring Paris. I den forbindelse skal min smukke kuffert fra Delsey Paris naturligvis med på tur. Når det gælder handbagagen, har jeg forelsket mig head over heels i lillesøsteren til min kuffert, for hvor fint ville det ikke lige være at tjekke den ene ind og tage den anden med ombord med rejsegrej? Det er naturligvs meget ekstravagant at købe en taske, som man KUN vil bruge til håndbagage, når man skal flyve, men jeg tænker faktisk også, at den vil være helt perfekt til alle de dage, hvor man skal have meget med på farten i hverdagen. Smuk er den dæleme!
Delsey Paris Chatelet rejsetaske forhandles bl.a. hos Kaza til 1.399 kr. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce