Aniston

Fire gode beautytips til kufferten

Ingen full size i denne bagage!

Moroccanoil rejsesæt med skøn shampoo, conditioner og den lovpriste treatment olie. Perfekt pleje til tørt feriehår! - Fire gode beautytips til kufferten Moroccanoil rejsesæt med skøn shampoo, conditioner og den lovpriste treatment olie. Perfekt pleje til tørt feriehår!
Jeg er typen, der hellere vil have plads til et ekstra par sko i min kufferten end en stor king size toilettaske. Samtidig vil jeg dog ikke gå ned på dullegrej, når jeg er på ferie.

Derfor er jeg også stor fan af rejsestørrelser og små travel kits med eksempelvis shampoo, balsam og hårolie.

Jeg har samlet fire gode, som er lige til at proppe i kufferten, og som alle indeholder gudeskønne og handy produkter.
ANNONCE
Glo-Therapeutics rejsesæt med øjencreme, cleanser, scrub, ansigtscreme og, vigtigt, solcreme til ansigtet. - Fire gode beautytips til kufferten Glo-Therapeutics rejsesæt med øjencreme, cleanser, scrub, ansigtscreme og, vigtigt, solcreme til ansigtet.
Über smart Beauté Pacifique PACK & TRAVEL med 20 sachetter med renseskum, Crème Métamorphique, dagcreme og body lotion. - Fire gode beautytips til kufferten Über smart Beauté Pacifique PACK & TRAVEL med 20 sachetter med renseskum, Crème Métamorphique, dagcreme og body lotion.
Håndsprit i bagagen er et must! Og The Body Shops Hand Cleanse Gel kommer i små gode størrelser, som er lige til at putte i håndbagagen. - Fire gode beautytips til kufferten Håndsprit i bagagen er et must! Og The Body Shops Hand Cleanse Gel kommer i små gode størrelser, som er lige til at putte i håndbagagen.
Del

Seneste nyt

Annonce