Aniston

Der pakkes fornuftigt

Så er kufferten fundet frem, og der skal pakkes til Spanieeeen!

Delsey Châtelet kuffert og lille leo-clutch fra ByStroom til pas og billetter. - Der pakkes fornuftigt Delsey Châtelet kuffert og lille leo-clutch fra ByStroom til pas og billetter.

Lad bare regnen ruske, for jeg tager til Spanien, hvor der gerne skulle være over 30 grader nu. Og jeg har tænkt mig at suge solen og varmen til mig for fuld skrue i de par dage, jeg skal være der!

Lige nu er jeg ved at pakke. Det er altid hyggeligt og lidt en udfordring, fordi jeg næsten altid glemmer noget. Men denne gang har jeg i det mindste masser af plads i den fine Delsey Châtelet, som også er indrettet sådan, så det hele går lidt nemmere.

Jeg har lænet mig op af Delseys lille pakkevideo, som gennemgår, hvordan man pakker bedst. Derudover er der naturligvis masser af rejsestørrelser og små prøver pakket ned i toilettasken, for jeg vil helst undgå at slæbe flere liter hud- og hårpleje med. Men samtidig vil jeg ikke gå ned på dullegrej!

Nu mangler jeg kun lige badetøjet - ja, for jeg satser da stærkt på, at det er vejr til årets sidste udendørs svømmetur.

Tjek evt. Delseys pakkevideo nedenfor. Den er ret godt til det gyldne overblik.

ANNONCE
Når det bliver 30 grader, så skal jeg lige luske mig i sandalerne en sidste gang! Har pakket en masse fodtøj ned i de dustbags, som følger med Châtelet ;-) - Der pakkes fornuftigt Når det bliver 30 grader, så skal jeg lige luske mig i sandalerne en sidste gang! Har pakket en masse fodtøj ned i de dustbags, som følger med Châtelet ;-)
Favoritterne fra Maroccanoil i praktiske rejsestørrelser, en lille hårspray fra Toni&Guy samt lidt lidt argan lovin' fra The Body Shop til garnet. - Der pakkes fornuftigt Favoritterne fra Maroccanoil i praktiske rejsestørrelser, en lille hårspray fra Toni&Guy samt lidt lidt argan lovin' fra The Body Shop til garnet.
Favoritduften fra Clean, solcreme, neglelak og diverse cremer er pakket ned. - Der pakkes fornuftigt Favoritduften fra Clean, solcreme, neglelak og diverse cremer er pakket ned.
Delsey Paris: How to pack
Del

Seneste nyt

Annonce