Aniston

Alt til kufferten

Hvilket dullegrej kan du ikke undvære i din sommerferiekuffert?

Sommerferien nærmer sig, og det er desuden sæson for de små svipture til storbyerne rundt omkring i Europa. Så her er lidt tips til, hvad du bør pakke i din kuffert.
Alt til kufferten
Forår og sommer er rejsesæson. Det er nu, du skal pakke kufferten og komme ud og se verden.

Og en af de ting, man altid har med i kufferten, er toilettasken, som helst skal være så velassorteret som muligt - dog uden at pakke for meget, fordi det ganske simpelthen er umuligt at lægge kufferten op på bagagebåndet, hvis den er fyldt med litervis af shampoo og creme.

Så her er en lille liste med kuffertvenlige sager til dig, som er gode at have med - uanset om du skal til sydens sol og sommer eller et smut på storbyferie til Paris.

God til den lange flytur
Skal du ud på en længere flytur, eller vil du bare gerne have forfriskningen med i tasken, så tag et hurtigt bad med i håndbagagen...

The Body Shop har netop lanceret en skøn Vitamin C Energising Facial Spritz, som er lige til at kaste i håndbagagen og sprøjte på, når man har brug for lidt velvære og friskhed.

Vitamin C Facial Spritz indeholder præcis 100 ml, så den kan uden bekymring tages med ombord på flyveren, hvis du skal ud på en af de lange ture.

Og så dufter den godt og er dejligt forfriskende.

The Body Shop Vitamin C Energising Facial Spritz har en vejl. udsalgspris på 150 kr. for 100 ml.
ANNONCE
Alt til kufferten
Fugt til læberne
Uanset om den står på sol og sommer eller storbyferie og masser af smog, så er en god læbepomade et MUST at have på sig.

Læberne tørrer nemt ind, når du er på varmere himmelstrøg eller har overstået en flyvetur, og det kan give søvnløse nætter, hvis læberne tørrer helt ind og bliver ødelagt.

Et godt bud på en taskevenlig og virkelig lækker læbepomade er Figs & Rouge, som oven i købet er en økologisk sag, der kommer i den fineste, vintage-inspirerede lille bøtte, der sagtens kan tåle at blive flashet på både stranden og i de fine modebutikker.

Figs & Rouge har en vejl. udsalgspris på 49 kr. for 8 ml.

Pleje til de trætte fødder
ANNONCE
Alt til kufferten
Uanset om ferien byder på sightseeing i byen eller gåture på stranden, så har dine fødder brug for forkælelse.

Her har The Body Shop heldigvis en lifesaver i form af deres Cooling Peppermint Foot-serie med pebermynteolie, der genopfrisker og køler varme, ømme og trætte fødder hurtigt og nemt.

Cooling Peppermint Foot-serien indeholder flere forskellige produkter, så der skal nok være en favorit for dig også.

The Body Shop Cooling Peppermint Foot Spray har eksempelvis en vejl. udsalgspris på 90 kr.
ANNONCE
Alt til kufferten
Den gode ansigts- og kropspleje
Der er absolut ingen grund til at slæbe flere hundrede ml ansigtscreme, natcreme, øjencreme og alt-mulig-andet-creme med i toilettasken.

Hvad med i stedet at investere i et lille rejsesæt, der ikke vejer og fylder for meget (for husk på, at du sikkert også skal shoppe lidt undervejs på ferien, og tænk nu, hvis der ikke er plads til det hele på vejen hjem?!)

Nascent Organics lækre travelkit er et rigtigt godt bud på en samling produkter, der er gode til ferien og for din hud.

Nascent Organic Travelkit indeholder fire skønne produkter: Face Cream 15 ml, Night Cream 15 ml, Body Lotion 15 ml og Facial Cleanser 15 ml. Og de små rejsestørrelser er naturligvis "hyper-økologiske" som alle andre Nascent Organics produkter.

Nascent Organic Travelkit koster lige nu 199 kr. på Nascent Organics webshop.
ANNONCE
Alt til kufferten
Ferie uden ekstra toiletbesøg
Skal du til egne, hvor der er meget anderledes baktusser end i lille Danmark, så er det måske også en idé at forberede maven på ferien.

Det er dumt at vente med at handle, til du har fået dårlig mave, fordi det kan ødelægge en hel feriedag og desuden er ret usundt for din krop.

Så forbered din mave på de fremmede bakterier med naturlige mælkesyrebakterier som eksempelvis Idoform og tag resten af pakken med i toilettasken.

Idoform fås på apoteket og i Matas til vejl. udsalgspris på 64,95 kr. for 30 tabletter og 164,95 kr. for 100 tabletter.

God ferie!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce