Aniston

Kuffertvenligt dullegrej

Remington lancerer nye, kuffertvenlige produkter - perfekt til sommerferien. Vind dem her!

Kuffertvenligt dullegrej
Der skal snart pakkes kuffert til sommerferien.

Men hvis du er afhængig af både hårtørrer, fladjern og crepejern, får du meget hurtigt fyldt kufferten op med grej.

Man er dog ude over det problem med Remingtons fede nye stylingredskaber i kuffertvenlig størrelse.

Flot og holdbart resultat

Remington nye rejseserie i et super frækt design består af både hårtørrer, crepe- og glattejern, så du kan få lækkert stylet hår, uanset hvor turen går hen denne sommer.

Produkterne er små i størrelsen, men den nye rejseserie, My Mini, fra Remington skorter efter sigende ikke på kvaliteten og effektiviteten.

Remington lover derimod, at My Mini-produkterne giver et super flot og holdbart resultat, der holder dagen og natten lang.

Handy og lidt *rrraaauuww*
Med både et crepe- og glattejern på kun 15 cm og en lige så lille og handy hårtørrer, slipper du for at skulle prioritere, når kufferten skal pakkes. Eller for at være nødt til at efterlade badehåndklædet til badeferien, fordi du ikke har plads til andet end en hårtørrer i kufferten.

De fede nye stylingredskaber er så små, at de kan klemmes ned i enhver kuffert, og så kommer de i det fedeste zebraprint-design. Gotta love it!

Glattejernet er i øvrigt pink, crepejernet er blå/grøn og hårtørreren er lilla. *rraaauww!!*

Små, men effektive
Glattejernet fra Remington samt crepejernet er udstyret med keramisk belagte plader, der sikrer en jævn varmefordeling. De når i løbet af ganske få sekunder en varme på 200 grader, og du kan altid via et indikatorlys se, om jernet er tændt eller ej.

Den kompakte størrelse på de to stylingjern gør dem desuden ideelle til tilretning af frisurer, til pandehår og styling af kort hår. Piger med kort hår har nemlig generelt lettere ved at ordne frisuren med et lille frem for et jern i 'normal' størrelse.

Den lille hårtørrer har en effekt på 1000 watt og har indbygget ionteknologi, der sikrer hurtig tørring og modvirker antistatisk styling. Og selvom hårtørreren er lille, kan du alligevel vælge mellem to varme- og hastighedsindstillinger.

Og når du ikke lige er på ferie, kan du jo have glattejernet med i tasken til hverdag. Så er der ingen undskyldning for flyvske lokker!

Alle tre My Mini-produkter er med global spænding, så de kan bruges verden over. Og tag dem bare med over det hele - Remington garanterer nemlig, at produkterne kan holde til det med en garanti på tre år.

Vind My Mini fra Remington
Du har nu chancen for at vinde den nye My Mini-serie fra Remington her på Aniston.dk frem til den 5. juni 2011.

Se mere her

My Mini-produkterne fra Remington koster 199 kr. per stk. Hele serien forhandles på Matas webshop samt på Nimen.dk. Glattejernet fås desuden i Matas' butikker landet over.
ANNONCE
Del

Seneste nyt