Aniston

Makeup-fri dage og hjemmespa

Det kan vist tælles på en hånd, hvor mange makeupfri dage jeg har holdt i år.

Med konstante møder i kalenderen, events og en vis mængde forfængelighed på kontoen bliver det ikke til mange dage i løbet af et år, hvor jeg giver min hud fred for foundation, blush og mascara.

Men der er nu noget befriende over at kunne klø sig i øjet uden at tage hensyn til, at mascaraen og øjenskyggen sidder i hele ansigtet.

I går efter jule-overnatning hos svigerne orkede jeg ganske enkelt ikke at tage krigsmasken på, og i dag, hvor det alligevel har regnet hele den lange dag, og vi derfor ikke har bevæget os uden for en dør, har jeg set det som en velkommen pause for min hud og en oplagt mulighed for at forkæle mig selv med det lille ekstra, som man selv og ens hud har så godt af, men som så sjældent sker i en travl hverdag.

Det er derfor, helt atypisk, blevet til hele to makeupfri dage i træk, og jeg kan mærke, at min hud takker mig for det. 

Herudover har jeg forkælet den med maske, ekstra fugt og en omgang rens, så huden nu er helt fin, ren og rar - og klar til at få smasket makeup på igen i morgen i øvrigt ;-)

oMoi! Balancing Face Mask
Jeg så dagens lille spa-tema som en oplagt mulighed for endelig at få prøvet danske oMoi!'s exfolierende maske.

Den har stået på min "test-hylde" i en rum tid, og jeg har længe villet kaste mig over den, men den skal sidde på i ti minutter, og derfor er den endt på min to-try-liste, hvor den har stået i nogle måneder, hvilket, jeg nu har fundet, er en fejl! 

oMoi! Balancing Face Mask er super skøn til kombineret og fedtet hud som min egen. Den er ret nem at lægge i hele ansigtet og på halsen, hvor den sidder og arbejder, mens den tørrer ind. Efter cirka ti minutter kan man så skumme den op og rense den af, og huden efterlades helt blød og rar og ren og pæn.

Masken fjerner døde hudceller, de fleste urenheder og renser porer, men den udtørrer på ingen måde huden, hvilket er rigtig rart.

Babor Sonic Cleansing Brush
Ingen mini-spadag uden min nye favoritgadget på badeværelset: Babor Sonic Cleansing Brush!

Jeg har længe villet investere i en rensebørste, men har brugt en manuel lille børste fra The Body Shop, fordi jeg ikke lige har fået taget mig sammen. Men wow! Jeg burde have inviteret den lille cleansing brush ind på badeværelset for lang tid siden.

Babor Sonic Cleansing Brush bruges med den daglige ansigtsvask. Børsten fugtes, ansigtsvasken puttes på, og så føres børsten ellers rundt i ansigtet i små cirkler. 

De i alt 120.000 helt fine og meget bløde børstehår renser hurtigt og meget effektivt huden og masserer samtidig ved hjælp af vibrationer, hvilket i sig selv er en fantastisk følelse på huden, og som gør noget for blodcirkulationen. 

Jeg har kun testet Babors Sonic Cleansing Brush nogle få gange, så jeg kan ikke sige så meget om effekten over tid. Men indtil videre er jeg bare helt solgt til følelsen.

Prismæssigt ligger Babor Sonic Cleansing Brush, så vidt jeg kan se, i øvrigt en del under konkurrenternes. 

Avène Eau Thermale
Lige efter badet ynder jeg, når jeg husker det, at give ansigtshuden et skud kildevand direkte fra sprayflasken.

En af mine favoritter til det formål er Avènes Eau Thermale, som virker super opfriskende efter et varmt bad. 

Kildevandet sørger dog også for, at huden bliver blød og gennemfugtet, og vandet har en beroligende effekt på huden, hvilket er være yderst velgørende - specielt efter exfoliering og rens.

Elizabeth Arden Superstart
Når ens hud har været igennem den helt store tur, har den brug for ekstra fugt. Masser af fugt!

Men for at min hud er helt klar og parat og modtagelig og får det bedst ud af de dyre dråber, starter jeg efterhånden altid med en omgang Superstart fra Elizabeth Arden.

Superstart er serummen før serummen og et super skønt produkt, der bringer det allerbedste frem i ens andre ansigtsplejeprodukter samtidig med, at den hjælper huden til at forny sig selv. Ingen morgener uden den!

Babor ampuller
Når det gælder den rene fugt, er der ikke meget, der slå Babors små ampuller, der giver intens fugt på nul komma fem. 

Babors små ampuller er i det hele taget super skønne. Jeg havde tre med på ferien til Frankrig i sommer, hvor vi havde hedebølge, og luften var knastør, men ampullernen reddede min hud, så den var helt gennemfugtet, og det med få dråber af de dyrebare ampuller.

Jeg har dog opdaget, at det ikke kun er i ekstrem varme, ampullerne gør noget godt for min hud. Her i vintermånederne er der nærmest heller ikke noget, der fugter som dem. 

Ja, de ligger lidt i den høje ende prismæssigt, men jeg kan sagtens strække en ampul over tre-fire dage uden at spare på indholdet. Og effekten er ikke til at tage fejl af, og så findes de til stort set alle hudtyper. Bl.a. er jeg ret glad for Balancing Fluid, som er god til uren hud og hud, der har tendens til rødme.

Cosborg EyeCircle
Sidst men ikke mindst har de trætte juleøjne (hvorfor går man så sent i seng?) trængt grusomt til en kærlig hånd, så de tunge og meget tæt på kulsorte rande under øjnene kunne blive bare en anelse lettere og lysere. 

Til det formål er jeg blevet temmeligt glad for Cosborg EyeCircle, som er en øjencreme, der er specielt udviklet til at bekæmpe mørke rande under øjnene.

Det gør den i øvrigt ganske effektivt - HVIS man husker at bruge den dagligt! Og det skal jeg gøre mit til at huske her i juleferien, hvor jeg jo sådan set (og heldigvis for det) ikke har så frygteligt meget andet, jeg skal huske på.

ANNONCE
Makeup-fri dage og hjemmespa
Del

Seneste nyt

Annonce