Aniston

Virkelig velgørende masker

Mádara masker til hjemmespa-oplevelse.

Det er langt fra hver dag, jeg har tid, penge og mulighed for at få en ansigtsmaske ude i byen. Det er ikke noget, jeg får prioriteret, og derfor hører det virkelig også til sjældenhederne - og det selvom jeg ved, hvad en god maske kan gøre for mit fedtede lille fjæs.

Herhjemme kan jeg dog godt spænde mig op til at give huden lidt kjærlighed i ny og næ, og til det formål er jeg faktisk blevet ret glad for økologiske Mádaras to nye ansigtsmasker, som kan få en helt almindelig lørdag hjemme på badeværelset til at være en hel lille spaoplevelse.

Mádara er på banen med en Peel Mask og en Detox Mask.

Mádara Peel er, naturligvis, økologisk og er en frugtsyremaske - men en mild en af slagsen. Jeg har jo ikke så god erfaring med frugtsyremasker, men denne gør lige det, den skal og renser og peeler således, så huden igen ser pæn og frisk ud.

Mádara Detox er en dybderensende muddermaske. Den dufter ikke godt, men den gør til gengæld rigtig godt! Den indeholder 4.000 år gammel mudder fra en lettisk skovsø og er fantastisk og kølende at lægge på huden. Når den er stivnet, er den lige til at vaske af, og huden er efterfølgende meget pænere og porerne renere.

Begge masker er enormt rare at bruge, og de har en rigtig fin effekt og supplerer hinanden godt. Jeg har desværre ikke været så god til at bruge dem, som jeg burde. Men når jeg til gengæld har taget mig tiden til at give ansigtet en tur, så har resultatet været 100 pct. synligt hver gang. 

Mádara AHA Peel Mask og Detox Mask forhandles bl.a. i Magasin og Matas.

ANNONCE
Virkelig velgørende masker
Del

Seneste nyt

Annonce