Aniston

Beauté Pacifique Creme Paradoxe

Cremen, du næsten kan blive nødt til at eje.

Hvis nu du bare skulle have en eneste creme stående på hylden, hvilken skulle det så være?

Skal det være fugtighedscremen, rynkecremen, anti-agecremen, den der forebygger akne, den mod pigmentpletter eller en helt sjette?

Jeg ville måske bare vælge Crème Paradoxe!
ANNONCE
Beauté Pacifique Creme Paradoxe
En creme til det hele
Crème Paradoxe er det sidste nye skud på stammen fra den danske hudplejeproducent Beautë Pacifique.

Den er et produkt af mange, lange overvejelser og en konstant fokus på det, der sker i den dermatologiske/medicinske verden, og en masse års erfaring med at lave cremer til forskellige typer hud og hudproblemer.

Men hvad er det så, den nye creme fra Beauté Pacifique kan?

I følge producenten kan den faktisk lidt det hele. Men det lyder jo for godt til at være sandt, hvis en enkelt creme kan gøre noget ved både akne og pigmentpletter og desuden kan forebygge hudkræft, bekæmpe herpes, hele sår og et væld af andre problemer.

Men listen af gode egenskaber, der blev fremført ved producentens introduktion under pressemødet, var lang. Derfor satte vi os for at teste den.

Men hvordan tester man en creme mod alskens problemer, når man ikke har nogle af dem lige nu?

Den smertefulde løsning
Løsningen blev en meget smertefuld og grusomt mislykket ansigtsbehandling, som undertegnede udsatte sig selv for ganske få dage før eget bryllup.

Ansigtsbehandlingen gik grueligt galt på grund af en frugtsyrebehandling, der aldrig burde have fundet sted, og som resulterede i store hudafskrabninger i ansigtet samt et væld af røde knopper og andre irritationer.

Gode råd var pludseligt dyre! Meget dyre!

Lige indtil jeg kom i tanker om den Créme Paradoxe fra Beaté Pacifique, der havde stået på mit skrivebord i et par uger, og som jeg ikke rigtigt havde fundet lejlighed til at åbne...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce