Aniston

Økologisk boost til natten

Når jeg tænker på Zinobel Organic Boost Night No 1, tænker jeg også: Uuuuhm!

Kender du det, at man støder på et produkt, som man bare bliver forelsket i på et splitsekund? Sådan et produkt er Zinobels natcreme Organic Boost.

Ikke nok med, at den bare føles fantastisk på huden, den dufter også af det, drømme er lavet af - og det er jo meget oplagt, når vi taler om en natcreme.

Det er egentlig ikke, fordi der er så mange dikkedarer ved Zinobel Organic Boost Night cremen. Ved første øjekast ser den ud, som så mange andre natcremer i den lækrere ende af skalaen. Den kommer i en praktisk og hygiejnisk beholder med låg og har en ret normal størrelse (50 ml).

Men det er lige så snart, man begynder at fordele cremen på ansigtet efter, at man har vasket makeup og dagen af, at man fornemmer, hvor lækker cremen egentlig er.

For det første føles den noget så blød og fed på huden. Og duften er simpelthen så skøn, fordi den er helt mild og kun lige kan anes. Den dufter rent, hvilket er den skønneste duft at gå i seng på! Faktisk er duften ægte rosentræsolie, men en helt svag og fin en af slagsen.

Herudover har Zinobel Organic Boost åbenlyse fordele: Den er baseret på økologiske ingredienser, den indeholder stort set kun ingredienser af naturlig oprindelse, og så er den helt uden parabener, kunstige farvestoffer, animalske produkter etc.

Alt i alt den skønneste natcreme, jeg længe er stødt på. Og at den har anti-age effekt, gør den bestemt ikke et dårligere bekendtskab. Skønhedssøvn alene kan jo efterhånden ikke gøre det ...


Zinobel Organic Boost Night No. 1 Rose forhandles bl.a. på Zinobel.dk til 299 kr.
ANNONCE
Organic Boost fra Zinobel findes også i en helt duftfri variant. - Økologisk boost til natten Organic Boost fra Zinobel findes også i en helt duftfri variant.
Zinobel Organic Boost Night No. 1 kommer i en nem, praktisk og hygiejnisk emballage med pumpe. - Økologisk boost til natten Zinobel Organic Boost Night No. 1 kommer i en nem, praktisk og hygiejnisk emballage med pumpe.
Del

Seneste nyt

Annonce