Aniston

Blackhead ansigtsmaske

Masken alle taler om ...

Du har sikkert hørt om eller set reklamer for den fantastiske Blackhead maske, som kan gøre din hud pæn, fin og lækker på en måde, som intet andet produkt kan! Og det oven i købet hjemme i din egen stue.

Men er Blackhead masken nu også så vidunderlig, som den gøres til?

Det satte vi os for at teste!

Til testen skulle blot bruges: Et styks ansigt med tendens til urenheder og et styks Blackhead maske fra Cleanskin.dk.

Test af Blackhead ansigtsmaske
Inden vi gik i gang med Blackhead masken, blev huden rengjort med en almindelig ansigtsrens for at fjerne dagens makeup eller fedt fra huden.

Herefter gik vi i krig med at fordele masken i hele ansigtet.

Blackhead masken er helt tyk i konsistensen, men den er ellers nem at fordele. Et lidt tykt lag i hele ansigtet er vejen frem, idet den til sidst skal kunne trækkes forsigtigt af. Man kan dog også sagtens nøjes med eksempelvis at smøre masken på næsen, i panden eller på hagen, hvis det er der, man har sin problemzone.

Men vi gik all in og smurte den i hele ansigtet - dog med undtagelse af læber, omkring øjnene og på brynene.
ANNONCE
Blackhead ansigtsmaske
Træk urenhederne af
Masken begynder straks at arbejde på huden efter, at man har fordelt den. Det trækker lidt i huden, og man kan mærke, at masken stille og roligt tørrer og dermed strammer i ansigtet.

Da masken var helt tør (efter 20-30 minutter), kunne den stille og roligt trækkes af nede fra. Masken kunne ikke hives af i et stykke men i mindre, papirtynde flager.

Det gør, helt ærligt, en lille smule ondt at trække masken af igen, fordi den griber fat i de små ansigtshår på kinder etc. Derfor er det også meget vigtigt ikke at smøre den på eksempelvis øjenbryn!!

Den lille lidelse var dog det hele værd. For resultatet fra Blackhead masken er synligt med det samme: Huden ser renere, mere glat og meget pænere og mere ensartet ud. 

Masken er oven i købet meget billigere end en ansigtsbehandling - og resultatet er faktisk mindst lige så overbevisende!

Der er i øvrigt til cirka otte masker i en tube.


Vær dog obs på, at anvisningen på pakken er lidt beskeden. Men du kan se meget mere om, hvordan den skal bruges Cleanskin.dk.


Blackhead ansigtsmaske forhandles på Cleanskin.dk til 80 kr.
ANNONCE
Man forstår meget hurtigt, hvor Blackhead-masken har sit navn fra ... - Blackhead ansigtsmaske Man forstår meget hurtigt, hvor Blackhead-masken har sit navn fra ...
***VIND EN BLACKHEAD-MASKE***
Du har nu chancen for at vinde en Blackhead-maske.

For at deltage skal du blot "like" Cleanskin på Facebook og udfylde dine kontaktinformationer nedenfor.

Konkurrencen slutter den 7. april 2013.Vinderen får direkte besked!
Del

Seneste nyt

Annonce