Aniston

Forårsønsker til det lille hjem

Urter på køl, lidt til kaffen, det runde bord og blødheder til drengeværelset.

Den værste forårsrengøring er overstået, og nu er vi klar til forår i det lille hjem. 

Jeg hviler egentlig ret meget i mit hjem. Det er langt hen ad vejen præcis sådan, som jeg gerne vil have det. 

Men der er da nogle ting, som jeg godt kunne drømme om som den sidste skønne prik over i'et.

Et rundt spisebord ville være lykken
Et nyt spisebord er en af de ting, som er virkelig tiltrængt. Indtoget af en lille dreng i hjemmet har slidt noget så gevaldigt på det spisebord, vi købte, inden han kom til verden. Siden er vi også flyttet i nye rammer, hvor det store firkantede skrummel fylder alt for meget i vores ellers rummelige stue. Derfor har vi kig på Hay Copenhague spisebordet, som er pænt og super praktisk med linoleum på toppen, og som vi alle tre kan sidde omkring plus de evt. par gæster, vi har i ny og næ. 
Hay Copenhague spisebord koster fra 1.999 kr. hos Hay Shop.

Pæne keramikkopper til den gode kaffe
Jeg har opdaget, at Nespresso ikke kun er espressomaskiner og kaffekapsler. De har jo faktisk også en lang række fede ting, som hører til rundt omkring kaffen. Bl.a. synes jeg, de har lanceret nogle rigtig fine kopper, som ville passe så godt ind i min morgenrutine. Nespresso Touch er designet af designstudio GECKELER MICHELS fra Berlin og findes i flere forskellige størrelser. Jeg ønsker helt klart de største, man kan få. Når der skal være plads til både mælk og kaffe, så kræver det alligevel lidt af en balje.
Nespresso Touch kopper med silikonering forhandles hos Nespresso til priser fra 130 kr. for to kaffekopper.

Min nye last
Hvis jeg alligevel skal ind i Nespressobutikken, bliver jeg nok nødt til også at købe bare én æske Financiers med pistacie. De er virkelig afhængighedsskabende og er ganske enkelt frygtelige at have i skabet. Jeg kan spise en hel æske på en aften, hvis jeg får lov. Men helt billige er de jo ikke, så det er den slags, jeg går og nyder og sparer lidt på. 
Nespresso Financiers Pistachio forhandles hos Nespresso til 58 kr. Men så får man også en fin æske 15 individuelt indpakkede små herligheder.

Stor-dreng-dyne kræver nyt sengetøj
Lillemanden skal snart rykke over i en rigtig seng. Planen er, at han skal have en ny seng og dyne, når han fylder fem år. Derfor er jeg så småt begyndt at kigge efter sengetøj, som vil passe ind på hans værelse. Det skal være sengetøj, som ikke er fyldt med fodboldstjerner og actionfigurer, men som samtidig heller ikke er for voksent. Her har bl.a. Fabelab virkelig lavet noget pænt sengetøj, som både han og vi kan holde ud at kigge på, og som er ordentligt i kvaliteten. Faktisk synes jeg, deres grafiske og legesyge univers er rigtig fint, og det gør jo ikke noget, at sengetøj rent faktisk også pynter.
Sengetøjet fra Fabelab forhandles bl.a. hos Dreamsforkids.dk til 749 kr.

Et helt skab med urte-herligheder
Jeg elsker friske krydderurter i maden. Og siden jeg fik en pressemeddelelse om de såkaldte Urban Cultivator, har jeg drømt om mit eget lille skab fyldt med friske krydderurter og grønt lige der i køkkenet.Urban Cultivators er ganske enkelt en indendørs køkkenhave, hvor man kan dyrke alt fra salater til krydderurter og andet godt. Perfekt, hvis man kan lide friskt grønt hele året rundt. Desværre må jeg nok nøjes med at dyrke urter i potter i køkkenet og tomater på altanen af pladsmæssige årsager, men man har jo lov til at drømme.
Urban Cultivators koster fra 36.250 kr. og forhandles bl.a. på Urban Cultivators webshop.

ANNONCE
Forårsønsker til det lille hjem
Del

Seneste nyt

Annonce