Aniston

SemiBasic

To kvinder og en mission om at lave über lækre sager til hjemmet - men til en billigere pris.

Jeg har tidligere siddet og sukket lidt over SemiBasics sengetøj, der alene vinder på udseendet: Crispy hvide dyne- og pudevår med fine hattebånd i forskellige farver som kontrast. Men forleden havde jeg æren af at være inviteret ind i SemiBasics fine univers af lækkerier til hjemmet, og nu sukker jeg bare endnu mere!

SemiBasic er startet af Vivian og Mathilde, som mødtes på en barsel, og som fandt ud af, at de savnede lækre kvalitetstekstiler til hjemmet til en pris, som var til at betale. Og vupti, så blev SemiBasic født!

Kvalitet og stilrent design er kodeordet bag SemiBasic, og derfor er designet holdt enkelt og lækkert, og kvaliteterne er noget af det fineste, man kan komme i tanker om.

Konceptet er enkelt: Mellemleddet (butikken) er skåret fra, og derfor kan SemiBasics lækre boligsager købes til en utroligt billig pris på SemiBasics webshop eller via home parties.

Oven i hatten får man gratis indpakning, hvis man ønsker det. Og Vivian og Mathilde er ikke blege for at stå for at forfatte den lille hilsen til tante Oda eller værtinden. Faktisk står de for ALT i firmaet, så de hele tiden har 100 pct. styr på, at alt er, som de gerne vil have, at det skal være.

Og alt er rigtig fint! SemiBasic forhandler de skønneste bløde håndklæder i kraftig bomuldskvalitet, lagner, sengetøj til både børn og voksne, sengetæpper, puder, plaider i silke, gulvtæpper, viskestykker og karklude. De fleste af dem Oeko-Tex-certificeret. En fin detalje på bl.a. sengetøj og håndklæder er de fine hattebånd, som lige udgør det lille ekstra, der gør tingene endnu mere lækre og gennemtænkte.

Hele webshoppen måtte gerne flytte ind herhjemme, og med de priser er det måske oven i købet muligt - over tid.

Se evt. mere om SemiBasic på hjemmesiden og webshoppen.

ANNONCE
SemiBasic
Del

Seneste nyt

Annonce