Aniston

Hjemme-pedi i en ruf

Scholl Express Pedi fjerner hård hud i et snuptag.

Da hubbie og jeg kom hjem fra London forleden, var vores fødder noget mere smadrede end sædvanligt. Der er ganske enkelt ikke noget, som kan slide så meget på fødder (og resten af kroppen) som to dage, hvor man går og går.

Og selvom vi begge havde taget yderst fornugtigt fodtøj på (læs: Nike Free Run), så trængte fødderne til en meget kærlig hånd.

Heldigvis kom redningen fra Scholl kun få dage efter!

Scholl, som jeg er yderst begejstret for, lancerer nemlig nu en Express Pedi, som er et aggregat til at fjerne hård hud på fødderne.

Så en af aftenerne efter hjemkomsten fra London dyppede både hubbie og jeg vores fødder i et velgørende fodbad og filede løs på den hårde hud med den nye Express Pedi.
ANNONCE
Varmt fodbad med badesalt og efterfølgende en tur med Scholl Express Pedi. - Hjemme-pedi i en ruf Varmt fodbad med badesalt og efterfølgende en tur med Scholl Express Pedi.
Scholl Express Pedi er en ergonomisk fodplejer, der fungerer lidt som en almindelig fodfil. Den er bare langt mere effektiv.

Den snurrende valse filer nemlig meget nemt den hårde hud af fødderne.

Huden bliver helt glat og (næsten) babyfin, og fødderne bliver rigtig bløde og sandalklar.

Det er ikke, fordi Express Pedi'en gør noget, som en fodfil eller pimpsten ikke ville kunne gøre. Men den er bare langt hurtigere, og resultatet holder noget længere, fordi den meget effektivt fjerner både død hud og hård hud.

Man skal blot holde maskinen på den hårde hud i et par sekunder, og så er den sådan set væk.

Resultatet er rigtig fint og holder i et par uger. Derefter har man så blot en undskyldning for endnu et dejligt, varmt fodbad og en omgang pedi med Express Pedi.

Maskinen er i øvrigt meget nem at rengøre. Der står på brugsanvisningen, at der medfølger en lille børste til rengøring, hvilket der ikke var i min pakke. Men det er nemt lige at klikke spolen ud og fjerne al den hud, som er blevet filet af.


Scholl Express Pedi forhandles fra 1. august 2013 i Magasin og på Raebild.com til vejl. udsalgspris på 399 kr. Udskiftningsvalser: 169 kr.
ANNONCE
Hjemme-pedi i en ruf
Del

Seneste nyt

Annonce