Aniston

Vinternyheder til hjemmet

Indret dig med små, lette, farverige og hyggelige nyheder i hjemmet.

Vintertid er ganske ofte indetid. Men det betyder ikke, at det hele behøver at være hverken kedeligt eller gråt.

Indetid er nemlig også hyggetid, og vi har samlet en række fine nyheder til hjemmet, som ikke kan undgå at gøre det hele bare en tand hyggeligere, sjovere, rarere og mere farverigt.
ANNONCE
Et af mine helt store ønsker til hjemmet er en lækker sækkestol. SACKit står bag denne smukke sag, som er designet i samarbejde med Julien Soone. SACKit har en vejl. udsalgspris på 2399 kr. - Vinternyheder til hjemmet Et af mine helt store ønsker til hjemmet er en lækker sækkestol. SACKit står bag denne smukke sag, som er designet i samarbejde med Julien Soone. SACKit har en vejl. udsalgspris på 2399 kr.
Kaffe er fint, men te er bedre, når man fryser og sidder og hygger under tæppet. Dette teæg fra Normann Copenhagen skal nok sørge for masse af vaskeægte indehygge i år. Normann Copenhagen teæg har en vejl. udsalgspris på 129 kr. og findes i adskillige fine farver. - Vinternyheder til hjemmet Kaffe er fint, men te er bedre, når man fryser og sidder og hygger under tæppet. Dette teæg fra Normann Copenhagen skal nok sørge for masse af vaskeægte indehygge i år. Normann Copenhagen teæg har en vejl. udsalgspris på 129 kr. og findes i adskillige fine farver.
Puder skal der til, så man sidder dejligt behageligt i sofaen. Det kunne eksempelvis være nogle af de fine puder fra Jens Lyngsøe Interieur, som både pynter og gør, at man sidder blødt. Puder fra Jens Lyngsøe Interieur har en vejl. udsalgspris fra 550 kr./stk. - Vinternyheder til hjemmet Puder skal der til, så man sidder dejligt behageligt i sofaen. Det kunne eksempelvis være nogle af de fine puder fra Jens Lyngsøe Interieur, som både pynter og gør, at man sidder blødt. Puder fra Jens Lyngsøe Interieur har en vejl. udsalgspris fra 550 kr./stk.
Indehygge handler også om den helt rette duft. Og nu her op til jul kunne denne duft meget vel være duften af tranebær. The Body Shop har i anledningen af den foretsående jul lanceret en hel serie af Cranberry Joy-produkter, der bl.a. indeholder dufte til hjemmet. Se mere i din lokale The Body Shop. - Vinternyheder til hjemmet Indehygge handler også om den helt rette duft. Og nu her op til jul kunne denne duft meget vel være duften af tranebær. The Body Shop har i anledningen af den foretsående jul lanceret en hel serie af Cranberry Joy-produkter, der bl.a. indeholder dufte til hjemmet. Se mere i din lokale The Body Shop.
Er det hele lidt trist og gråt her i de kolde måneder? Med en Silestone bordplade kan du sætte kulør på tilværelsen. Silestone findes nemlig i 60 forskellige farver, og så er bordpladerne ikke bare farverige og stilfulde, de kan også holde til stort set alt! Nærmeste forhandler oplyses på +46 31 78 78 980. - Vinternyheder til hjemmet Er det hele lidt trist og gråt her i de kolde måneder? Med en Silestone bordplade kan du sætte kulør på tilværelsen. Silestone findes nemlig i 60 forskellige farver, og så er bordpladerne ikke bare farverige og stilfulde, de kan også holde til stort set alt! Nærmeste forhandler oplyses på +46 31 78 78 980.
Del

Seneste nyt

Annonce