Aniston

RICE - til farver i hjemmet

Bare fordi det er vinter, behøver intet at være kedeligt ...

Mange hjem i Danmark består af hvide vægge med hvide møbler - måske med et strejf af træfarvet.

Men det er faktisk muligt, og sundt for sindet, at sætte lidt kulør på tilværelsen - også uden at købe en knald pink sofa eller male hele hytten græsgrøn.

Det danske boligaccessorie-brand RICE har nemlig fuld knald på farverne og er oplagt til at få lidt farve indenfor hjemmets fire vægge.

Farverig med god samvittighed

RICE er specielt kendt for deres farverige melamin, håndlavede kurve og opbevaring samt deres håndglacerede italienske stel.

Designet er baseret på "de gode gamle dage" og er super brugbart til både børn og voksne og, ikke mindst, bare lidt sjovere at vaske op.

Herudover er RICE et socialt ansvarligt firma, som får lavet mange af deres ting i tredjeverdenslande, og som på anden vis involverer sig i CSR-projekter.


Se mere om RICE her!

ANNONCE
Min elskede melamin-kop med silikonelåg fra RICE - bemærk den matchende neglelak i Touch me not turquise fra By-K :) - RICE - til farver i hjemmet Min elskede melamin-kop med silikonelåg fra RICE - bemærk den matchende neglelak i Touch me not turquise fra By-K :)
Med RICE kan man gå all in på farverne - eller bare tilføje et farvesplash her og der. - RICE - til farver i hjemmet Med RICE kan man gå all in på farverne - eller bare tilføje et farvesplash her og der.
RICE - til farver i hjemmet
Del

Seneste nyt

ANNONCE