Aniston

Musthaves til hjemmet

Ak, hvem der bare havde en million og 3.000 kvm.

Sådan måtte mig køkken da gerne se ud - hver morgen! - Musthaves til hjemmet Sådan måtte mig køkken da gerne se ud - hver morgen!
Foråret giver blod på tanden ift. at opdatere garderoben med nyheder. Men den nye sæson og den gode mængde solskin har så sandelig også givet lyst til at give boligen et frisk pust med en række nye lækkerier.

Forleden var vi nødsaget til at investere i en ny sofa (den gamle var simpelthen ødelagt af skjolder forårsaget af ham den lille krudtugle). Og denne investering har givet et helt nyt og let udtryk til det ene hjørne i stuen.

Men mere vil have mere, og jeg kunne bestemt godt tænke mig at opdatere hjemmet noget mere snart. 

Et af mine helt store ønsker lige nu er en kapselkaffemaskine. Man går ganske enkelt død i at drikke instant kaffe døgnet rundt!

Jeg har et særligt kig på en TASSIMO kaffemaskine, som er en helt ny og mindre en af slagsen. Nemlig Tassimo Vivy, som ikke optager alt for meget bordplads i køkkenet, og som kommer i både pink, rød, hvid og sort.
ANNONCE
Den nye, lille Tassimo Vivy. Vejl. pris 1.199 kr. - Musthaves til hjemmet Den nye, lille Tassimo Vivy. Vejl. pris 1.199 kr.
Lillemandens værelse måtte bestemt også gerne få lidt nye lækkerier. Jeg har bl.a. kig på den fancy RAM'N, som er en træramme, der kan indeholde intet mindre end 50 tegninger i A4-størrelse. 

Sådan en ramme er jo oplagt på et børneværelse, hvor produktionen af "kunst" er i højsædet. Og det store plus er, at RAM'N med sin blanding af voksbehandlede træsorter, akryl og genbrugte bildæk også ser rigtig pæn ud!
ANNONCE
Den smarte RAM'N findes i flere forskellige træsorter og til cirka 599 kr.  - Musthaves til hjemmet Den smarte RAM'N findes i flere forskellige træsorter og til cirka 599 kr.
Under pressedagene for nylig fik jeg et kig på en anden musthave til børneværelset. Nemlig Soft Gallerys helt nye styles i Soft Gallery Home Collection. 

Der er kommet rigtig mange lækkerier til både den mindre og lidt større podes værelse. Og kollektionen er bl.a. udvidet med en rigtig pæn koral-farve.

Til Lillemandens værelse kunne et par af de pæne uglepuder vist være på sin plads.
ANNONCE
Skøn uglepude fra Soft Gallery Home Collection til vejl. pris på 375 kr. - Musthaves til hjemmet Skøn uglepude fra Soft Gallery Home Collection til vejl. pris på 375 kr.
Det var også under pressedagene, jeg fik et lille crush på den meget grønne Magis stol fra Roomstore.

Den er super skulpturel, og i grøn ville den tilføre en tiltrængt farveklat til den ellers lidt for hvide stue.

Stolen findes naturligvis også i andre modeller og farver, men jeg tror på, at grønt er godt for øjnene, og kan i øvrigt rigtig godt lide kombinationen af stål, bøg og stof.
ANNONCE
Skøn Magis stol model Piña til vejl. pris på 4.860 kr. - Musthaves til hjemmet Skøn Magis stol model Piña til vejl. pris på 4.860 kr.
Foreløbigt sidste ønske dette forår må være en ny lampe, som skal hænge over den nye sofa.

Jeg vil gerne have en fleksibel lyskilde, som jeg kan dreje afhængigt af, hvor vi sidder i sofaen, og her er heldigvis flere at vælge imellem.

Valget kunne bl.a. falde på en af de fede pendler fra Darø, som man kan vende nedad, ud mod rummet eller ind mod væggen afhængigt af, hvad der er behov for.

Darøs Bell lamper har nemlig en tværstang monteret, som man kan skubbe lampen frem og tilbage på. Det er ret så smart! Og lampen er oven i købet rigtig pæn!
ANNONCE
Darøs prisvindende Bell lampe findes i flere str, til vejl. pris fra 1.599 kr. - Musthaves til hjemmet Darøs prisvindende Bell lampe findes i flere str, til vejl. pris fra 1.599 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce