Aniston

De gode nordiske ingredienser og en ny sæson hos GOSH

I hudplejeindustrien har de "nordiske" ingredienser såsom havtorn, rapsolie og bivoks længe haft en solid plads på ingredienslisterne og får det i større og større grad. Det kommer ofte til udtryk i nogle skønne og beroligende dufte. 

Inden for makeup-verdenen får de rare og naturlige ingredienser nu også den opmærksomhed, som de fortjener. GOSH Copenhagen har nemlig ikke kun skiftet navn, de har også valgt at lægge deres fokus på netop de nordiske ingredienser som en slags hyldest til deres nordiske arv.

Hele GOSH Copenhagens nye forårslinje har netop ramt butikkerne. 

Denne vil være den første i en ny kurs, som GOSH Copenhagen har sat, og med denne nye kurs er de plejende, nordiske ingredienser kommet i fokus under overskrifterne Beauty in the Raw og Nordic Rebel, som er to forskellige stilarter, som GOSH Copenhagen har haft i tankerne ift. makeupnyhederne og de nye nuancer, der er kommet i spil på nogle af de eksisterende produkter.

Blandt ingredienserne er bl.a. darlingen havtorn, men også bl.a. hindbær og macademia er på listen over ingredienser, som vi pludseligt ikke kun skal smøre på kroppen, men også på læberne, øjnene og kinderne.

GOSH Copenhagens nye kurs er i det hele taget spændende. Og de er på banen med en række meget lækre makeupprodukter, som bestemt er værd at kaste sig over.

De nye produkter tæller bl.a. en øjenskyggepalette med lækre matte nuancer. Er man dog ikke til øjenskygger i fast pudderform, er de nye matte Forever Eye Shadow cremeøjenskygger også et rigtig godt bud på en musthave til foråret. De er nemme at lægge med den lille pen, og hvis man lige tager en fingerspids i brug til at udjævne på øjenlåget, har man den perfekte matte øjenskygge, som holder dagen lang (farven Nougat er helt klart min favorit til hverdagsbrug!)

På øjenmakeupsiden har GOSH Copenhagen desuden tilføjet mascaraen Rebel Eyes Mascara. En super lækker mascara, der ikke drysser, og som er nem at indramme hele øjet med. Den giver ikke det vildeste dramatiske look, men den kan nemt bygges op med flere lag, hvis øjenmakeuppen lige skal have lidt mere kapow på de særlige dage. Den er uparfumeret og absolut nem og god at have med at gøre.

Selvom det er svært at pege på en bestemt favorit blandt en hel lille bunke af lækkerier, så må GOSH Lumi Drops nok være det produkt i bunken, som jeg vil placere højest på min liste over anbefalinger her til foråret. Lumi Drops er nemlig den perfekte highlighter til det der friske forårslook, som vi alle går efter - selv i denne grå og kedelige tid. Bare lige et par dråber på håndryggen, som man kan stikke pegefingeren i, og så er det ellers bare med at fordele de livgivende dråber, hvor man synes, man har brug for lidt mere liv. Lige nu er det i princippet i hele ansigtet, men jeg nøjes med at duppe Lumi Drops let på det øverste af kindbenet, og det gør underværker for friskheds-niveauet udadtil.

Under de livgivende dråber kan man i øvrigt passende bruge den nye Primer Plus Illuminating, som gør det, en primer gør bedst - nemlig ensarter huden, inden man fylder den øvrige makeup på. GOSH Copenhagens primer indeholder desuden fugtgivende ingredienser og er uparfumeret, hvilket taler til dens fordel ift. så mange andre primere.

Er man i øvrigt til lipgloss er GOSH Copenhagens Lip Oil bestemt også værd at stifte bekendtskab med. Den "glosser" en hel masse, men føles let og fugtgivende på læberne.

Ingen tvivl herfra om, at GOSH Copenhagen med deres nye efternavn og fokus går den rette vej i en verden, hvor det ene skønhedsprodukt efter det andet bliver spyttet ud på samlebånd. Jeg synes, det er nogle rigtig spændende og lækre nyheder, som fås til en rigtig god pris, og som, hvilket også er en stor fordel, er tilgængelig for langt de fleste - uanset om de bor i storbyen eller i Vandkantsdanmark.

ANNONCE
De gode nordiske ingredienser og en ny sæson hos GOSH
Del

Seneste nyt

Annonce