Aniston

Mat er stadig et must

Først var det de glitrende læber, der var dømt ude. Læberne blev matte, og den super glossy lipgloss blev pakket helt ind bag i badeværelsesskabet.

Siden er turen kommet til øjenskyggen, som heller ikke længere skal glimte om kap med solen. Nej, den skal være mat, og hvis ikke vi kan lade være med at drysse lidt glimmer på toppen, så skal det være for at få et lille frisk pust og et highlight, ikke for at drysse glimmer på hele øjenlåget og halvvejs op i brynene.

Mange af de store makeupbrands har da også på det seneste lanceret enten helt matte paletter eller paletter med en hel bunke matte øjenskygger og blot et par stykker med shimmer, som man lige kan bruge til at highlighte ved brynene med.

Jeg har selv været længe om at komme med på den matte bølge, når det lige gælder øjenskygger, og det er ganske enkelt fordi, de matte skygger ofte er noget sværere at lægge pænt end dem, der glimter, og så har det bare været tidsbesparende om morgenen at strø glimmer og shimmer om sig.

Når man dog først får øvet sig lidt med de matte øjenskygger og bliver gode venner med dem, ligger der utroligt mange effekter og på en anden måde intens øjenmakeup og venter på én. Det kræver bare, synes jeg, lidt ekstra øvelse og snilde.

De grå toner ser i øvrigt, sammen med de lyserøde og koralfarvede, ud til være vejen frem. Men de må gerne sættes sammen med noget vildt - såsom eksempelvis en vild, turkis eyeliner, hvis altså man tør.

Et af de brands, der i denne sæson har vovet sig ud i en helt mat øjenskyggepalette, er danske GOSH Copenhagen (tidl. GOSH Cosmetics, som for nyligt skiftede navn), som står bag en smuk palette med naturlige farver i en nordisk-inspireret grå og brun farveskala.

Paletten er rigtig fin, fordi den indeholder mellemtoner til øjenlåget, lysere toner til at bruge til highlights samt helt mørke toner, som er gode at bruge som eyeliner med en våd eyelinerpensel eller til at skabe et mat smokey eyes look.

Jeg havde øjenskyggepaletten fra GOSH Copenhagens forårskollektion med mig i London som det eneste til øjnene, så jeg for alvor kunne få den testet til alle hverdagens forskellige looks, og den er super alsidig og følger alle forårstrendens regler. Samtidig holder de matte øjenskygger sig pæne længe - også selvom man udsættes for lidt regn, air conditions, prøverumskaos og små børnefingre, der af en eller anden årsag altid bevæger sig op i det "nymalede" fjæs!

GOSH Copenhagen 9 Shades Matt Shadow Collection (004 To be cool in Copenhagen) øjenskyggepaletten er i handlen lige om  lidt sammen med en række andre spændende forårsnyheder fra GOSH Copenhagen.

ANNONCE
Mat er stadig et must
Del

Seneste nyt

Annonce