Aniston

GOSH Copenhagen og fem favoritter

70 år, nyt navn og fem anbefalelsesværdige favoritter.

Indrømmet! Det er faktisk ikke mange år siden, jeg opdagede, at GOSH var et pæredansk beautybrand.

Det var i den tid, jeg slog mine folder på Radio 100FM (R.I.P.), og hvor vi fik presseprøver tilsendt fra GOSH, og når man kiggede på afsenderen, så var de afsendt fra hovedkontoret i Lynge.

Nu slår GOSH dog en gang for alle fast, at de er danske, og at de altid har været det og sikkert altid vil være det.

Efter 70 år i markedet skifter GOSH således navn, og GOSH Cosmetics er blevet omdøbt til GOSH Copenhagen.

På produktsiden kommer der til at ske en række spændende ting fra foråret, og dem er jeg personligt ret spændt på.

Indtil da vil jeg muntre mig med nogle af de favoritter, som GOSH over årene har skabt, og som enten har eller nok skal få klassiker-status i makeup-pungen.

Er du typen, der endnu ikke rigtigt kender GOSH til trods for, at familievirksomheden faktisk har eksisteret i 70 år? Så er her fem rigtig gode at starte med ...

GOSH #Foundation Drops
Foundation Drops har gået sin sejrsgang verden over, siden den tyndtflydende foundation blev lanceret. Det er da også langt fra første gang, jeg selv fremhæver den som en af de bedste foundations på markedet - og lur mig, det er heller ikke den sidste!

GOSH Foundation Drops er en ret unik foundation, fordi den er så let og tynd i konsistensen. Den ligger perfekt og smelter helt sammen med huden, og så er den super nem at dosere med den lille pipette i låget.

Dækningen er desuden god og kan nemt bygges op med flere lag.

Desværre, for mig, indeholder Foundation Drops arganolie, hvilket er skønt for alle, der gerne vil have fugtet huden, mens de har foundation på. Det er bare knap så skønt, når man netop forsøger at undgå olie i ansigtet. Indtil videre er Foundation Drops altså parkeret her - men det gør den bestemt ikke mindre anbefalelsesværdig!

GOSH #Foundation Drops finder du her.

GOSH Forever Lip Shine
Apropos let så er det netop den lethed, som Forever Lip Shine glider med på læberne, der gør den til en absolut favorit. 

Forever Lip Shine lægger sig desuden helt jævnt på læberne uden at klumpe, fedte eller rutsche rundt.

Den lette læbestift finde i ti flotte farver. Mine favoritter er Sweet Moments, som er tæt på nude, men som ikke gør læberne decideret matte, samt Magic Monday, som er en super juicy rød, der er oplagt til festlige lejligheder.

GOSH Forever Lip Shine finder du her.

GOSH Forever Eye Shadow
Forever Eye Shadow er en anden favorit. Jeg bruger den dog ikke på den måde, som GOSH havde tænkt den. 

Godt nok er Forever Eye Shadow en rigtig fin øjenskygge, der er nem at blende ud til et lækkert smokey look, men den er faktisk også perfekt at bruge som en lidt lettere og lidt tykkere eyeliner. Øjenskyggepennen erstatter dermed fint min sædvanlige øjenskygge, som påføres med en våd eyelinerpensel. Den er nem at styre, når det lige skal gå lidt hurtigt, den glider nemt på øjenlåget og så skal den ikke spidses.

Jeg bruger både de lyse og mørke farver som eyeliner afhængigt af, hvilket øjenmakeuplook jeg er i humør til.

GOSH Forever Eye Shadow finder du her.

GOSH Eyelight Trio
GOSH er i det hele taget rigtig gode til øjenskygger. Jeg har flere favoritter herfra, som jeg bruger ganske ofte. Heriblandt GOSH Eyelight Trio - en lille kompakt øjenskyggetrio, der indeholder tre flotte farver, der komplimenterer hinanden på kryds og på tværs.

Paletten er oplagt at have med i tasken eller på ferien og indeholder tre gode øjenskygger, der er nemme at arbejde med, og som ikke drysser eller klumper sammen på øjenlåget. Eyelight Trio findes i fire forskellige farvekombinationer lige fra de meget neutrale farver og til de lidt vildere sammensætninger.

GOSH Eyelight Trio finder du her.

GOSH Click'n conceal
Sidst, men ikke mindst, er GOSH små klikkende concealers bestemt også værd at fremhæve. De fylder ikke i tasken, og med et enkelt klik eller to har man skjult det, man helst ikke vil vise frem.

GOSH Click'n conceal findes bl.a. i en Anti Redness udgave. Ja, man ligner Hulk, lige når man har duppet concealer på de grimme røde områder. Men den grønne farve neutraliserer ganske effektivt det røde i huden og giver den et mere ensartet udseende.

Vær obs på, at der skal klikkes en del gange, når sådan en Click'n conceal skal sættes i gang første gang. Men lad være med at klikke amok, for pludseligt glider dråberne ud. Efter første brug skal der dog kun klikkes et par gange for den rette mængde.

GOSH Click'n conceal finder du her.

ANNONCE
GOSH Copenhagen og fem favoritter
Del

Seneste nyt

Annonce