Aniston

Sommerens jordbær er tilbage

Duften af sommer synes allerede rigtig langt væk.

Heldigvis kan man stadig hive sin favorit sommerduft frem fra gemmerne, lægge lidt ekstra rouge på kinderne og finde den der shampoo, der dufter lidt af eksotiske drinks (den skal jeg nok komme tilbage til i et senere indlæg) frem i badet. På den måde har man i det mindste en lille smule sommer med sig på en kedelig, grå og kold dag.

Duften af sommerens jordbær er vist blandt de dufte, som rigtig mange af os i høj grad forbinder med dansk sommer. Og det er netop den duft, som Mentholatum Softlips har valgt at lancere her på den anden side af sommeren - måske med en kærlig tanke til alle os, som ikke kan få nok af sommer og, naturligvis, søde og saftige jordbær.

Det er ikke så lang tid siden, Mentholatum Softlips blev relanceret i Danmark, og det er der kommet nogle rigtig gode, rigtig effektive læbepomader med lidt ekstra menthol-spark og god pleje til læberne ud af. 

Den nye Softlips Strawberry er præcis lige så god, rar og effektiv som de øvrige små Softlips kuber, og så dufter den sødt af jordbær, sommer og solstrejf på næsen, hvilket lige gør den lidt ekstra rar her i den kolde tid. 


Softlips Cube forhandles bl.a. i Matas.

ANNONCE
Sommerens jordbær er tilbage
Del

Seneste nyt

Annonce