Aniston

Tag julefrokosten med videre ... bestil en festlastbil

Tag julefrokosten med videre ... bestil en festlastbil

Det nærmer sig juletid, og dermed også tiden for julefrokoster. Mange ved, at det kan være svært at kombinere indtaget af alkohol med transporten hjem, og derfor kan det være en idé at tænke fremad.

Står man over for enten en julefrokost, tøseaften, studenterkørsel eller lignende, er det alle arrangementer, der indebærer god stemning og alkohol indenbords. Hvis festen ingen ende vil tage, vil man højst sandsynlig tage festen med videre i byen for at tage stemningen til nye højder, men det umuliggøres selvfølgelig af den promille man har. Ofte bliver det en sen forestilling, særligt med julefrokoster, og derfor er der ikke mange venner, der kan leje chauffør.

Saml kollegaer op på vejen
Hvis man overvejer en måde ud af hele miseren, kan en festlastbil være en mulighed, som ikke kun transporterer gæsterne videre – også den gode stemning bibeholdes.  

En idé kan være at samle kollegaer op på vejen, eventuelt dem, som ikke kunne komme til starttidspunktet for arrangementet, men som alligevel har lyst til at tage med i byen og være en del af det sociale fællesskab.

Aftal derfor på forhånd med festlastbil-chaufføren og deres udlejer, at man efterfølgende samler eventuelle kollegaer op på vejen, og dermed inkluderer endnu flere medarbejdere til julefrokosten.

Brug en festlastbil til en polterabend
På samme måde som det gør sig gældende til julefrokoster, kan man til polterabender også gøre brug af en festlastbil. Festlastbilen behøver ikke nødvendigvis være løsningen på alkohol i blodet – det kan også være en mulighed for at kunne udnytte tiden og snakke med sine veninder alt imens, man fragtes til destinationen for polterabendens udskejelser.  

Festlastbilerne er udstyret med stærke anlæg og god plads, og er det en varm sommernat, kan man rulle op for siderne, kigge ud og nyde vejret. Har man lyst til at se lidt nærmere på indretningen af en festlastbil, kan man klikke videre her.

Festlastbilerne kan fungere som et alternativ til limousinen, som bringer folk frem og tilbage fra festen. Har man fulgt med i How I Met Your Mother, ved man, at en limousine er hyppigt brugt og skaber den helt rigtige stemning. Tjek selv efter, og klik her!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce