Aniston

Hold dig lun med lækre løbetights

Hold dig lun med lækre løbetights

I Danmark er vi vilde med at dyrke motion, og i særlig høj grad er vi glade for at løbe.

Friheden, vi har ved ikke at være bundet af diverse dyre fitnessabonnementer og selv være 100 % i kontrol over, hvor og hvornår vi vil træne, har været med til at gøre løbeturen til en af vores absolut foretrukne motionsformer.

Dog er vi underlagt det danske klimas vilkår, og det er ikke altid lige spændende - især ikke her i efterårs- og vintersæsonen. Derfor er det vigtigt at være klædt godt på til løbeturen, så vi kan koncentrere os om at komme i form og ikke bekymre os om de meteorologiske forhold.

Der er mange spillere på markedet for løbetøj, og det kan være lidt af en jungle at finde det rette udstyr, men det australske firma 2XU er bestemt ikke et dumt valg.

2XU tights er af højeste kvalitet og et glimrende supplement til enhver løbers garderobe.

Løbetights er ikke just nogen nyhed, men ikke desto mindre en perfekt måde at få det optimale ud af din løbetur. Om du er nybegynder eller i gang med at træne op til dit næste marathon, kan 2XU tights være med til at give dig de bedst mulige vilkår, da de er udviklet af- og i samarbejde med atleter og derfor med fokus på absolut optimal komfort og højeste præstationsniveau.

Uanset dit løbeniveau kan isolerende 2XU løbe- eller kompressionstights, som de også kaldes, være med til at holde dig varm og tør på hele turen. Og udover at hjælpe dig med at holde på din naturlige kropsvarme, er de smarte tights naturligvis også både åndbare og svedtransporterende.

Praktisk tøj er ikke altid lige smart at se på, men sådan er det ikke med 2XU tights. De stilrene tights er meget diskrete og minimalistiske i deres udtryk og findes både til kvinder og mænd.

2XU tights og kompressionstøj er ligeledes med til at øge blodcirkulationen i kroppen, så du kan præstere 100 % hver gang og på den måde avancere hurtigere i niveau, så du kan planlægge nye og mere udfordrende løberuter og holde styr på din progression med en simpel løbe-app til enten iPhone eller Android.

Rigtig god tur!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce