Aniston

Mentholatum Softlips

Mentholatum får en lille og luksuriøs ny.

Det er sikkert kun mig, der husker, at Mentholatum faktisk engang lancerede et par såkaldte Softlips som stift. Jeg husker det, fordi jeg i lang tid var stor fan af de små stifte med mentolduft og -smag. Men så ... Ja, så forsvandt de - i hvert fald fra det danske marked.

Nu lancerer Mentholatum dog igen en Softlips - men denne gang er Softlips en lille cube med læbepomade, men stadig med en let smag og duft af frisk mentol.

Den nye Mentholatum Softlips Cube kommer i hele tre varianter: Pomegranate Blueberry, Fresh Mint og Vanilla Bean. 

De tre varianter indeholder alle SPF 15 samt blødgørende og fugtgivende sheasmør, og så har de den karakteristiske Mentholatumsmag og -duft. De er dog hver især også tilført en anden smag og duft.

Vanilla Bean og Pomegranate Blueberry er mere søde, mens Fresh Mint er frisk.

Er de så en værdig efterfølger til mine elskede Mentholatum Softlips? Ja, det tror jeg faktisk. I hvert fald kunne jeg nok godt gå hen og blive lidt afhængig af Fresh Mint-varianten med dens plejende effekt og dens friske smag og duft. 

Mentholatum Softlips Cube er i handlen hos Matas fra næste uge til vejl. pris på 79,95 kr.


Du kan i øvrigt se de gamle Mentholatum Softlips lige her. Ja, layoutet på sitet er lavet om flere gange siden 2011, så billederne er ikke noget at råbe hurra for ;-)

ANNONCE
Mentholatum Softlips
Del

Seneste nyt

Annonce