Aniston

70'er forår hos By K. neglelak

Tre er somme tider alt, der skal til!

70'er forår hos By K. neglelak

Vores mødre havde nok ikke samme antal neglelak, som vi har i dag.

Oddsene for, at hun havde 2-3 neglelakker, hun skiftede imellem, er ret gode, og hvis én af dem var med perlemorsskær og en anden var rød, så går jeg nok ikke helt galt i byen.

Den nyeste neglelakkollektion fra By K. neglelak er ikke bare inspireret af 70'ernes neglelakker, ligesom store dele af sæsonens mode også er, den indeholder også, til forskel fra de fleste tidligere kollektioner, blot tre lakker.

Til gengæld er netop de tre lakker virkelig fin og helt igennem 70'er-lækre!

Navnene på denne sæsons nye neglelakker fra By K. er hentet fra flyverdenen, hvorfra indehaveren, ildsjælen og idékvinden til By K. neglelak har sin baggrund.

Den nye kollektion fra By K. neglelak består af:

Freezing Fog: En flot og dækkende perlemor, der har fået navn efter underafkølet tåge, som kræver, at et fly af-ises, så is ikke sætter sig på vinger og resten af flyet.

Happy Landings: En rosa lak med perlemorseffekt, der er opkaldt efter en særlig hilsen, der bruges internt inden for luftfart, og som betyder noget a’la: ”Ha’ en god dag!” eller "god tur!"

OY-MAK: Nok min favorit neglelak i hele kollektionen og for hele sæsonen i det hele taget. OY-MAK er simpelthen den flotteste røde neglelak - og så har den masser af chili-bid. Lakken er opkaldt på samme måde, som fly registreres. OY betyder Danmark, og MAK står får en person, som lakken er særligt dedikeret til.

Alle lakkerne fra By K. er naturligvis stadig 5-free (fri for parabener, formaldehyd, kamfer, formaldehyd-resin og toluen), Certified Cruelty Free, veganske og, som noget nyt, også AllergyCertified.

By K. neglelaks nye kollektion er netop landet i handlen og forhandles bl.a. online på By K.'s egen webshop.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce