Aniston

Er det nu, man skal springe ud i botox?

Det, der sker, når man næsten har rundet de 36.

Er det nu, man skal springe ud i botox?

For bare lige at starte et helt andet sted, som nok skal lede mig hen til pointen: Jeg har fået nyt kontor. Kontor med dejlig udsigt til himlen på Vesterbro. Det er skønt! Men det betyder også, at jeg får direkte lys ind fra vinduet, som gør, at jeg for det meste kan se mit fjæs i min skærm.

Det leder mig så halvvejs hen til pointen ... Jeg kan nemlig ikke kun se mit fjæs i skærmen. Jeg kan også se specielt én rynke, som har sneget sig ind på mit ansigt - ret pludseligt egentligt! Tror jeg da ...

For nogle år tilbage holdt jeg en læseraften i samarbejde med Akademikliniken, hvor der bl.a. var en, der var så heldig at blive udtrukket til at få en filler lige der, hvor min irriterende rynke nu er. Og da hun havde fået udfyldt sin rynke ved siden af munden med et par indsprøjtninger, kunne hun næsten ikke stoppe med at takke og kramme mig.

Det var naturligvis dejligt at gøre en anden person (og oven i købet en, man slet ikke kender) SÅ glad! Men først nu forstår jeg hendes reaktion.

Jeg er sgu træt af min rynke! Jeg kan næsten ikke fokusere på andet en fugen ved siden af min mund, når jeg kigger i spejlet. 

Og selvom jeg for blot et par år siden skulle have forsvoret, at jeg ville ty til Botox, Restylane, og hvad den slags ellers hedder, så er det seriøst med i mine overvejelser lige nu. Jeg fylder 36 om sådan cirka en måned, og jeg har da ikke tænkt mig allerede at blive rynket nu! Og da slet ikke, når jeg kigger på, hvor påpasselig jeg har været med solen, og hvor penge penge jeg de seneste år har brugt på anti-aging produkter.

Det helt vildt drastiske inden for kosmetiske behandlinger er dog ikke lige min kop the, da jeg trods alt ikke vil ligne en, der har fået trukket halvdelen af ansigtshuden om bag ørerne. Men en lille sprøjte her og en lille sprøjte der kan jeg godt se fidusen i nu, hvor alderen altså rammer der, hvor det gør allermest ondt!

Lige nu kigger jeg på Restylane. Det er jo mere eller mindre "bare" vand og hyaluronsyre, der sprøjtes ind i huden, og begge dele er jo stoffer, som helt naturligt er i huden i forvejen.

Næste skridt er at finde ud af, hvad sådan noget skidt koster, og så lige overveje, om det er nu, jeg skal gå i gang, eller om jeg skal vente lidt med at blive afhængig af den slags. Faktum er dog, at jeg har besluttet mig for, at det skal prøves. Spørgsmålet er bare hvornår, hvordan og hvorhenne. Og det selvom jeg ville have slået en høj latter op for blot få år siden, hvis nogen havde foreslået mig det.

Men det er åbenbart, hvad der sker, når man efterhånden kan sætte kryds i 35 + aldersboksen.

Fik jeg nævnt, at BH'en også er ved at være for stor? Well ... Jeg tror bare, jeg går ned og plyndrer H&M's undertøjsafdeling ;-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce