Aniston

Walk in-klinik i København

Akademiklinikken: Den første af sin slags i Danmark.

Walk in-klinik i København
I de senere år er plastikkirugiske indgreb og kosmetiske behandlinger blevet mere almindelige og acceptable for den enkelte og for omverdenen. Og flere plastikkirugiske klinikker, og ikke mindst behandlere, er kommet til.

Vi har måtte sande, at skønhed ikke altid kommer indefra, at noget af den forsvinder med årene. Samtidig er det aldrig for sent at skabe den skønhed, man søger efter. Om det så er skønhed i form af moderigtig påklædning, hud- eller hårpjele eller kosmetiske behandlinger og plastikkirugiske indgreb spiller ikke den store rolle. Vi har vendt Maslows behovspyramide på hovedet og stræber nu efter selvrealisering, selvtillid og selviscenesættelse for at opnå vores mål - og heri er skønhed ofte placeret. 

Onsdag d. 21 Marts fik Aniston.dk's udsendte en mulighed for at dykke ned i skønhedens univers, da Akademiklinikken holdt reception i anledningen af åbningen af deres nye Walk in-klinik i hjertet af København.
ANNONCE
Walk in i København
Akademiklinikken blev grundlagt tilbage i 1991 og er Europas største svenskprægede kosmetiske klinik, med hovedsæde i Stockholm og Walk in-klinikker i Malmø, London og nu København. 

I modsætning til mange andre kosmetiske klinikker er Akademiklinikkens Walk in-klinikker placeret i gadeplan, hvilket giver interesserede muligheden for at komme indenfor, se sig omkring og ganske gratis stille spørgsmål til personalet samt få råd og vejledningen om de kosmetiske indgreb, som Akademiklinikken tilbyder. 

Akademiklinikken tilbyder både kosmetiske behandlinger og indgreb som plastikkirugiske indgreb, medicinsk hudpleje, injektionsbehandlinger, hårtransplantationer, tandblegning, hudplejeprodukter (fra Care Cleanser til plejende Serum og Orange Peel) og et 3D-program, som adskiller Akademiklinikken fra andre kosmetiske klinikker.

3D-programmet er udviklet ud fra et matematisk system og bruges i forbindelse med brystoperationer. Programmet giver en visuel ide om det færdige resultat. På den måde kan man se det færdige resultat og redigere efter behov - inden operationen.
ANNONCE
Jagten på evig skønhed
Kirugiske indgreb og kosmetiske behandler er altså - på lige fod med påklædning og hår- eller hudpleje også blevet acceptable alternativer til jagten på evig skønhed.

Grænserne for ændringer af udseende er flyttet og blevet et almindeligt og personligt valg og selvrealisering er blevet individets mest bevidste behov.

Så mon ikke en stor del af befolkningen vil tage kirugiske indgreb eller kosmetiske behandlinger i brug i jagten på evig skønhed - som mange af os allerede er startet på.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE