Aniston

Parfumefri hårlak

Når nu det alligevel er det gode resultat, man går efter.

Hårlak er vist en uundværlighed i enhver kvindes badeværelsesskab og har været det gennem utroligt mange år.

Ofte dufter hårlak rigtig godt, og det vækker barndomsminder, når duften breder sig på badeværelset. Men duften betyder jo blot, at hårlakken indeholder rigelige mængder af parfume. 

Vil man dog have en rigtig god hårlak, er parfumen ofte "prisen", man må betale - også selvom man måske ikke er så stor fan af overflødig parfume her og der.

Jeg er på ingen måde hysterisk med parfume, men når jeg kan undgå det og samtidig få et produkt, som virkelig holder, så springer jeg helt klart til.

For nylig har jeg opdaget Stuhrs parfumefri hårlak, og den er mindst lige så god og holdbar og nem at bruge som enhver anden hårlak af god kvalitet. 

Stuhrs mild hårlak er en professionel hårlak helt uden både parfume og parabener. Men den giver samtidig perfekt hold, som hverken klistrer eller gør håret unødvendigt stift. Håret forbliver fleksibelt og til at rode i, og samtidig er den virkelig nem at redde ud. 

Alt i alt en rigtig god hårlak - helt uden alt det, som der jo egentlig ikke behøver at være i.

Stuhr mild hårlak med medium hold forhandles bl.a. velassorterede supermarkeder, og jeg spotter den rigtig ofte på tilbud. Vejl. pris er dog 79,95 kr.

ANNONCE
Parfumefri hårlak
Del

Seneste nyt

Annonce