Aniston

Lagerfeld-love

Virkelig vellykket solbrillekollektion fra Kaiser Karl.

Hvis man lige ser bort fra Bruce Willis og Robert Downey Jr., så er Karl Lagerfeld nok mit største man crush.

Det har han været længe, og det vil han nok altid være, så længe hans ekstravagante jeg holder sig beskæftiget med designsyslerne - og selvom han efterhånden er en ældre herre, så lader han jo ikke til at være plejehjemstypen ...

Forleden var jeg inde og lure på hans nye solbrillekollektion, som i Danmark kan købes hos Louis Nielsen, og sæsonens pæneste solbriller blev bestilt. 

Eftersom jeg skal have styrke i, er det jo som regel en lidt længere proces at finde solbriller, fordi det ikke er alle solbriller, der egner sig til glas med styrke, og fordi de skal være helt rigtige og helst holde i nogen tid, når nu man skal betale det ekstra for dem.

Men jeg faldt PLADASK for et par lidt runde solbriller med brunligt stel og brune glas, og de faldt pladask for mig. Det var kærlighed ved første blik!

Hele Lagerfeld solbrillekollektionen er dog sensationel, og den er meget alsidig, så der er virkelig noget for stort set enhver smag. Og hvis man nu ikke skal have glas med styrke i dem, så kan de erhverves til yderst spiselige 995 kr. parret.

Karl Lagerfelds nye solbrillekollektion forhandles hos Louis Nielsen.

ANNONCE
En stribe, der gør sommeren rar: Pæne solbriller fra Karl Lagerfeld hos Louis Nielsen, Fuji Film Instax Mini 90, Ispind poster fra Froh & Frau, sandaler fra Deichmann.dk, Stay Beautiful SPF 30 solcreme fra Beauté Pacifique. - Lagerfeld-love En stribe, der gør sommeren rar: Pæne solbriller fra Karl Lagerfeld hos Louis Nielsen, Fuji Film Instax Mini 90, Ispind poster fra Froh & Frau, sandaler fra Deichmann.dk, Stay Beautiful SPF 30 solcreme fra Beauté Pacifique.
Del

Seneste nyt

Annonce