Aniston

Bløde hænder og god karma

En håndcreme med samvittighed.

Hvis jeg smører håndcreme på 10-15 gange om dagen lige nu, er det vist ikke en overdrivelse. Det omskiftelige vejr og masser af håndvask pga. snotnæse hos både mig selv og Lillemanden kræver det.

En af de gode håndcremer, jeg har på lager (for der ligger flere på både kontoret og i hjemmet) er The Body Shops Soft Hands Kind Heart, som samtidig er en "total-god-karma-håndcreme". Cremen støtter nemlig The Body Shop Foundation - og fugter samtidig hænder ganske effektivt uden at fedte dem til.

Soft Hands Kind Heart er langt fra det første produkt fra The Body Shop, som støtter The Body Shop Foundation. Fonden har nemlig eksisteret siden 1989 og har i alle årene støttet velgørenhedsorganisationer og græsrodsgrupper, der kæmper mod social uretfærdighed, diskrimination og andet uretfærdigheder. 

For hver Soft Hands Kind Heart håndcreme, der bliver solgt, doneres hele overskuddet på 30 kr. til fondens arbejde, så de bløde hænder er med til at gøre noget godt for mennesker, dyr og miljø. Se DET er god karma - og når man får bløde, gennemfugtede hænder med i købet, så er det da ren win-win.


The Body Shops Soft Hands Kind Heart håndcreme forhandles hos The Body Shop til blot 60 kr.

ANNONCE
Bløde hænder og god karma
Del

Seneste nyt

Annonce