Aniston

Fjern makeuppen med naturens egne kræfter

The Body Shop lancerer i dag en skøn serie af produkter med kamille.

Der er mange måder at fjerne makeup fra huden på. Mange af disse har dog en tendens til at udtørre huden, hvilket langt fra er hensigtsmæssigt lige inden, du skal ind og have din skønhedssøvn. 

Du må dog for skuds skyld ikke lade være med at fjerne din makeup inden sengetig af frygt for at udtørre din hud. Nej, der er andre veje at gå - og heldigvis for det.

Bl.a. sender The Body Shop netop i dag en meget spændende nyhed ud i butikkerne. Denne er sprængfyldt med skøn kamille, og så fugter den huden noget så dejligt, samtidig med, at den fjerner alt makeuppen fra huden med blot en lille smule af produktet.

Nyheden hedder Camomile Sumptuous Cleansing Butter, og jeg kan afsløre så meget, at den bestemt står på min liste over hudplejeprodukter lige nu!
ANNONCE
Camomile makeupfjerner - enkelt og lækkert produkt! - Fjern makeuppen med naturens egne kræfter Camomile makeupfjerner - enkelt og lækkert produkt!
Den nye Camomile Sumptuous Cleansing Butter er helt enkel at bruge. Man tager simpelthen en fingerspids af den bløde creme og fordeler mellem hænderne og dernæst i hele ansigtet. Herefter kan cremen fjernes med vat, en vaskeklud eller ganske enkelt en smule vand. 

Huden efterlades både ren og godt fugtet. Og som bonus har man en aura af mild kamilleduft at gå i seng på!

Nye kamilleprodukter på hylderne
Camomile Sumptuous Cleansing Butter er en del af en helt ny kamille-serie, som The Body Shop sætter på hylderne i dag.

I serien findes også en øjenmakeupfjerner, en cleansing oil og en øjenmakeupfjerner til vandfast makeup. Alle sammen smækfyldt med Community Fair Trade kamillieolie, som har en beroligende effekt på huden, og som nemt og enkelt afrenser både ansigts- og øjenmakeup.


The Body Shop Camomile-serie forhandles i The Body Shop fra i dag. I serien findes: Camomile Gentle Eye Make-Up Remover (250 ml, 95 kr), Camomile Waterproof Eye Make-Up Remover (150 ml, 105 kr), Camomile Silky Cleansing Oil (200 ml, 150 kr.) og Camomile Sumptuous Cleansing Butter (90 ml, 130 kr.)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce